Ötvös Tibor

Godzilla a monitorokon is zúzni fog

A Famitsu magazin értesülései szerint a Namco Bandai gőzerővel készíti a PS3-exkluzív Godzilla játékát.

Az új Godzilla film szép sikereket arat a mozikban és ezt természetesen a játékvilág sem hagyhatja figyelmen kívül. A Famitsu magazin legújabb számában már arról írnak, hogy a Namco Bandai készíti a kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő Godzilla címet kapott akciójátékát, melyben a "szörnyeteget" irányítva rombolhatunk le mindent magunk körül.

Az elméletileg még a télen megjelenő program jelenleg 40 százalékos készenléti fázisban leledzik és nagy figyelmet fordítottak a főszereplő megalkotására is. A karakter nem kimondottan úgy fest majd, mint azt a mozikban láthattuk, hiszen az inspirációt az S.H.MonsterArts által gyártott figurák jelentették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prosectura2 #3
    Monitorokon? És PS3 exkluzív???
  • endrev #2
    Bocsánat, nem a megfelelő cikk alá írtam a kommentet. :D
  • endrev #1
    Végre leesett valakinek: IGEN. És ha látványfilm épp nincs, vagy nem érdekel, vagy már láttuk, de még moziznánk egyet haverokkal, barátnővel stb., akkor vígjátékokért. A moziban lényeg a szórakozás és a látvány. DVD-n és tévében már más a helyzet. Ezért tud bukni olyan film, amit jellegéből adódóan nem moziban kellett volna forgalmazni, hanem tévére írni vagy lemezre..