Ötvös Tibor

Trilógia lesz a Dark Souls 2 következő DLC-je

Három részből áll majd a Dark Souls 2 Lost Crowns DLC-csomagja.

A Namco Bandai pár órája jelentette be, hogy a nyáron egy három részből álló DLC csomagot kap a Dark Souls 2. A Lost Crowns ugyanis egy trilógia gyűjtőneve lesz és minden egyes epizódban egy-egy király koronája körül forog majd az esemény. Az első július 22-én jelenik meg The Crown of the Sunken King címmel, őt követi augusztus 26-án a The Crown of the Old Iron King, majd a sort a The Crown of the Ivory King zárja szeptember 24-én.

A kiadó csupán az első fejezethez adott ki szinopszist. A The Crown of the Sunken King történetében Vendrick király elveszett koronáját kell felkutatnunk és számos új helyszínre jutunk el (többek között piramisokba is). Ehhez tárulnak az új ellenfelek és fegyverek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    Sajnos egy casual TPS lett... talán majd a PS4-es Project Beast (szintén From cucc) újra visszahozza a dicső fényt.
  • Józsibácsi #1
    Hát átlag játékos szempontból, azért annyira nem jó ez a játék, hogy tűkön ülve várjuk a DLC-ket... Ez egy rétegjáték sorozat, a hardcore akció RPG-seknek, akik bírják idegileg az ilyesmit, és szeretik a nagy kihívásokat... nem mindig szórakoztató 101-deszer is meghalni és visszakerülni a checkpointra és továbbá idegrendszer mellett, ideje sem mindenkinek van erre. Amúgy zseniális a műfajában nyilván, mint rétegjáték, és az ezt a műfajt kedvelő ínyencek számára az egyik legjobb, ha nem a legjobb...