Ötvös Tibor

Brutális lesz a Sniper Elite 3

Elég brutális lesz a Sniper Elite harmadik része.

Közeledik a Sniper Elite 3 megjelenése, de még egy újabb trailert adott ki a Rebellion az alkotásához. Ezúttal arra helyezik a hangsúlyt, mennyire brutális lesz az egész harc, amit vívunk. És ebben természetesen a fejlesztett killcam is fontos szerepet kap, hiszen így lassítva láthatjuk az összes komolyabb sérülést, amit okoztunk.

A Sniper Elite 3 igazi felüdülést jelenthet a világháborús FPS-ek rajongói számára, hiszen nem az eddig már nagyon bejáratott helyszínekre kalauzol el minket, hanem a feltűnően hanyagolt Észak-Afrika hadszínterein harcolhatunk hősünkkel. Az előrendelői extra DLC pedig ismét Hitlert kínálja célpontnak. A Sniper Elite 3 június 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #5
    Kérdés vasat mennyit zabál majd... Rohadt unalmas és szánalmas már hogy némelyik új top játékért kiad az ember 10-15 ezret, majd még költhet a pc-jére is vagy 100 ezret hogy menjen is rendesen rajta...
  • Zombee #4
    Tényleg akad még a történelemben néhány ember, aki golyót érdemelt volna. Ettől függetlenül értelme nem lenne, ők a győztes oldalon álltak, és valóban nem robbantottak ki világháborút.

    Churchill emlegetése meg végképp értelmetlen. Jó, Kádárra, Rákosira én is vadásznék.
  • Piszkos Fred #3
    Valóban elég durva történelemmásítás, hogy szeretné szétlőni Maucetungot :D
  • Ender Wiggin #2
    sajnos az általad felsoroltak nem kezdtek olyan nemzetközi konfliktusban, ami aztán a fél világ ügye lett és az egész világot fenyegette. amíg ez így marad, addig neked is, meg az összes többi történelem másító, megmondóembernek be kell érnie a fasiszták lődözésével.
  • Angelus1991ster #1
    Miért nem raknak tele egy pályát tele autista hitlerrel? egy nagy betonplac drótkerítéssel körbe zárva, és ott álnának kiakadva. Ott az SSírtó kiélheti magát. kezd kicsit unalmas lenni, hogy wermacht katonákat kell lődözni. hitler helyett/mellett én sztálint, csörcsillt vagy maocetungot lőném széjjel, de musssolini is csatlakozhat. Személy szerint én a gomezrákosi mátyást lőném le csókosseggfejkádárral eggyüt, harmadik bot-nak gerő ernőt likviddálnám. Csak kezd idegesítő lenni ez a hitler-ss-fétis.