Ötvös Tibor

Watch Dogs: PC kontra PS4


Egy trailerben mutatták be a PC-s és PS4-es Watch Dogs közötti különbségeket.

Megjelent a Watch Dogs, mely a Ubisoft idei legnagyobb blockbustere lesz. Az első kritikák már megjelenhettek, így nem csupán a torrent oldalakon olvashatunk kissé elfogult véleményeket a játékról. A hivatásos tollforgatók eléggé visszafogottan nyilatkoztak a Watch Dogs-ról és 7-8 pontokkal ajándékozták meg.

Ennek ellenére mindenki ajánlja, legalább kipróbálásra az akciójátékok rajongói számára. Előtte azonban érdemes a grafikus kártyánk driverét frissíteni, mindkét nagy cég készült ugyanis a játékra. Közben pedig ajánlom megtekintésre a lenti trailert, melyben a PS4-es és PC-s grafikát lehet összehasonlítani. A Watch Dogs kritikánk hamarosan olvasható lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #6
    Persze MSAA 8-on kb 5-10 fps... :D De TXAA 4-el megy elviselhetően.
  • Józsibácsi #5
    Leszedtem az új Nvidia drivert és 50-60 fps-el megy már vsync-el fullhd maxgrafika. Tehát a probléma megoldódott... (gtx780 oc)
  • Zombee #4
    Mivel nincs belőle demó, kicsit fura kipróbálásra ajánlani. Annyira nem olcsó, hogy kidobjak érte annyi pénzt, ha esetleg szar az egész.
  • Mentol #3
    Láttok valami különbséget???
  • grebber #2
    Ilyen minimális különbségért tuti nem vennék 95+K-s VGA-t!
    Inkább megvárom míg törik a konzolt....
  • Ender Wiggin #1
    ha konzolport, akkor értelmetlen óriási különbségeket keresni. a nüanszok pedig ezeken a szar minőségű (1080p, de a tömörítés viszi a részleteket) videókon nem látszanak. a nex gen konzolok kissé lemaradtak a PC-khez képest.