Ötvös Tibor

Bemutatkozott a 3D Realms új alkotása

Nem a Duke Nukem játékon dolgoznak a 3D Realms és az Interceptor fejlesztői.

Lélegzetvisszafojtva vártuk a 3D Realms és az Interceptor közös alkotásának leleplezését, mely annyi fejfájást okozott a Gearbox számára. Azonban valószínű a jelenleg is zajló pereskedés miatt végül egy Bombshell nevet kapott akciójátékot mutattak be, mely nem tűnik rossznak, de közel sem az amire vártunk. Mindenesetre most be kell érni ennyivel, a többit majd meglátjuk.

A Bombshell megvalósítását tekintve egy akció-RPG-nek tűnik, melynek eseményeit ráadásul madártávlatból figyelhetjük majd. A trailer alapján a '80-as évek klasszikusai jutottak eszünkbe, ami nem rossz előjel. A megjelenés jövő év első felében várható, PC-re és PS4-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takacshenrik79 #5
    Ha ezzel akarnak rávenni engem arra, hogy adjak ki pénzt erre a játékra, nem nagyon sikerült...vagyis inkább nagyon nem sikerült. :)
  • ugh #4
    Hat ez a tré-ler ritka tartalom dus volt.
    Memory overflow.
    Restart...
    missing ntldr....
    ...
  • szaboi #3
    Tréler alapján olyan 2008 as 2009 es szint. Abban még elmegy hogy szerintem még xp s masinákon is futni fog, de azért ehhem.
  • Destro #2
    A szörnyike talpa alapján ez is a Duke világában játszódik, ami a főhősnő nevének ismeretében nem is lehet csoda, hiszen a Q2 engines, első Duke4ever bemutatóban még megjelenik egy nőci azonos néven, akit Duke barátnőjeként aposztrofáltak...
  • #1
    de fos