Ötvös Tibor

Brutális lesz a The Hong Kong Massacre


Ha John Woo újra játékot készítene, az bizonyára nagyon hasonlítana a The Hong Kong Massacre projektre.

Ma végre bemutatkozott mozgásban is a hangulatosnak, látványosnak és egyben rendkívül brutálisnak tűnő The Hong Kong Massacre nevet viselő alkotás, melyet a Vreski készít. Aki megnézi a lenti trailert, annak rögtön az ugorhat be, hogy valahogy így festene a Hotline Miami, ha azt John Woo felügyelete alatt készítenék.

A The Hong Kong Massacre legnagyobb erénye a két kezes fegyverhasználat lesz, ami még így felülnézetben is nagyon impozánsan fest. Mellette pedig az sem utolsó, hogy cseppet sem voltak szívbajosak a készítők, mikor a vér mennyiségét kellett felmérni, ugyanis elképesztően sokszor látjuk majd azt az ellenfeleinkből kirobbanni. A The Hong Kong Massacre még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nagyjából a vér minden, amit ez fel tud mutatni. Attól nem lesz jó egy játék, hogy olyan, mint ami 20 éve volt jó. Filmben működik, játékban annyira nem, nosztalgikus hangulatot csak keveseknek ad, a fiatalabb generáció meg nem fog rákattanni.
    Én mondjuk játszottam anno ilyenekkel, de pont a felső nézet miatt nem erőltettem soha egyiket sem, a GTA2 már megjelenésekor sem tetszett.
  • grebber #1
    Stranglehold folytatásnak vagy új résznek jobban örültem volna!