Ötvös Tibor

A játékosok miatt változott az inFamous: Second Son sztorija

Az eredeti tervektől eltérően a Second Son nem az inFamous 2 gonosz befejezését tekinti alapnak.

Már pénteken megjelent az inFamous: Second Son, mely a Sucker Punch sorozatának első új generációs része. Az eredeti tervek anno még arról szóltak, hogy a játék világa kapcsolódik majd a második fejezethez és igazából a gonosz befejezésre épül majd az új rész. Azonban később változást történt eme hozzáállásban, ennek okairól pedig Nate Fox nyilatkozott is az Eurogamer számára.

"A gonosz befejezést direkt azért írtam meg a játékhoz, hogy meglegyen a kontinuitás" - árulta el Fox. "Azonban megnéztük a PSN-en az inFamous 2 Trófeáit... a játékosok 78 százaléka áldozta fel Cole-t, így azt mondtuk legyen. Bár csalódott vagyok, amiért nem abba az irányba haladt a történet, amelybe akartuk, de végül jól alakultak a dolgok: új hős, új erők, új sztori."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Aki meg conduit az meg képességekkel rendelkezett, így az egyszerű járókelőket mentő hérosz sztori elképzelhetetlen lett volna...

    Másrészt meg aki nem csak egyszer végigszalad a játékon, hanem rendesen végigtolja maximálisan (platinára) az mindkét befejezést láthatta. Így maximum akkor lehetett volna beszélni a ki áldoz fel kitről ha az első végigjátszásért kapott trófeákat nézik meg.
  • Evoluti0N #1
    A gonosz befejezésnél minden olyan ember meghal, aki nem conduit. Magyarán mondva az emberiség nagy része. Nem tudom abból, hogy lehetett volna folytatást csinálni. Maximum valamilyen posztapokaliptikus játék lehetett volna.