Ötvös Tibor

Igen érdekes kis alkotás lesz a 7Framed

A független piacon egyre több olyan projekt bukkan fel, melyek bármely AAA-kategóriás alkotást maguk mögé utasítanak. Számomra a 7Framed is ilyennek tűnik.

Nem kis vállalkozásnak tűnik egy olyan projekt, melyben a Mirror's Edge játékmenetét az L.A. Noire nyomozós vonalával egyesítik, mindezt természetesen FPS nézetben. A VIE Games azonban bevállalta a dolgot és a Kickstarteren el is kezdtek pénzt gyűjteni a játékukhoz. Valószínű hamar összeszedik a pénzt, hiszen a lejjebb látható trailer nagyon impozáns és a megjelent infók alapján kár lenne érte, ha nem jönne össze.

A 7Framed hét epizódban jelenik majd meg és 2020 környékén játszódik. Minden egyes epizód más hőst kínál majd, akinek a szemszögéből játszhatjuk le az adott szakaszt, hogy aztán a végén egy teljes képpé álljanak össze a foszlányok.


A minél élethűbb mozgások létrehozására a VIE Games egy külön motion-capture technológiát készített és így képződnek majd a szemünk előtt a feljebb látható látványos jelenetek. Minden egyes sztoriban egy-egy civil bőrét ölthetjük magunkra, akik a technikai fejlettségnek hála valakiktől folyamatos segítséget/utasítást kapnak.

Sajnos a VIE Games ennél többet még nem árult el, további információkat majd csak a sikeres kampány után kapunk. Mindenesetre a 300 ezres célhoz még sok kell, jelenleg ugyanis csak 16 ezer körül jár az adomány. Mondjuk ebben valószínű az is szerepet játszik, hogy a sajtó valamiért nem foglalkozik a projekttel, mi is csak véletlenül találtunk rá a Kickstarter oldalát böngészve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    lehet, hogy épp kilépett a kádból, mikor leszúrták és a kezében volt már a törcsi, és így eset össze. nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni...:-D
  • goldmember #1
    miért kellett a tökét letakarni?