Ötvös Tibor

Folytatást kap a Devil May Cry és a DmC is?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Capcom nem hagyja kihűlni a Devil May Cry franchiset sem.

A napokban felbukkant a neten egy bejegyzés, melyben levédették a Devil May Cry címet. Ez pár kérdést felvet, ám a kiadó jelen pillanatban nem fűzött semmit a dologhoz, így csak a találgatás marad. Jelen pillanatban négy lehetséges opcióval számolhatunk. Az első, hogy már alakul a korábban pletykált DmC 2.

A következő, hogy a DmC átlátogat a frissen megjelent generációra egy Definitive Edition képében. A harmadik, hogy a Devil May Cry 5 fejlesztése zajlik, ami szintén nem lenne meglepő látván a rajongók ellenállását a megújított DmC hős iránt. Az utolsó pedig, ami valljuk be a legkevésbé valószínű az, hogy egyszerre készül a DmC 2 és a Devil May Cry 5. Ez nagy húzás lenne a Capcom részéről, hiszen így mindkét tábort megfognák és biztosan lenne nem kevés átfedés is a két csoport között. Mindenesetre várjuk a hivatalos anyagokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #1
    Én értem, hogy kell az új dizájn, és meg kell újítani az oldalt. Csak azt nem értem, hogy az igényes cikkekre (vagy csak szimplán cikknek nevezhető betűhalmazokra) miért nem óhajt áttérni az oldal...