Ötvös Tibor

Nyáron jön a Sacred 3

A Deep Silver hivatalosan is bejelentette a népszerű Sacred sorozat legújabb darabját.

Még a nyáron megjelenik a Deep Silver logójával ellátott Sacred 3, mely az előző generációs konzolok mellett PC-n is napvilágot lát. A kiadó a bejelentés mellé kiadott egy trailert is, melyben látványos harcot folytat az öt főhős egy konvojjal és kiszabadítanak egy foglyot.

A Sacred 3 a ko-op játékélményre építi fel a játékmenetet, legalábbis ez derült ki Remy van Leeuwen menedzser szavaiból, aki szerint helyi hálózatban ketten, online módban pedig négyen lehetünk ugyanazon csapat tagjai. Ezzel a húzással egy új közönséget próbálnak meg bevonni a franchiseba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nandor1988 #2
    Az biztos, hogy érdekes lesz. Psre is kidobják meg pcre is. Ezzel csak egy bajom van ugyan így volt a dungeon siege 3al is és elvolt baszva rendesen. Kb 6óra alatt kijátszottad, és semmi leosztás nem volt benne. Diablo3mal is ez történt. Azt tapasztaltam, hogy amit kidobnak Psre is az butított verziós lesz.

    Minden estre kíváncsi leszek. 1 nagyon tetszett most is játszok vele, a 2 az annyira nem.
  • paby88 #1
    Fasza a trailer kár, hogy köze se lesz a játékhoz már ha az eddigieket veszem alapul, amik ettől függetlenül még nagyon jók voltak.