Ötvös Tibor

12 perc Dark Souls 2


Egy 12 perces jelenettel mutatkozott be újra a Dark Souls 2.

A Dark Souls és a Demon's Souls is elég merészet húzott, hiszen teljesen szembemenve a manapság divatos trendekkel olyan nehézre sikeredtek, hogy elég kevesen látták a vége-főcímeket. A Dark Souls második része márciusban jelenik meg és most egy újabb, közel 12 perces kedvcsinálót kaptunk belőle, ám ebben az is látható, hogy ez a nehézségi szint látványosan enyhült, sokkal könnyebb lesz mint elődje.

A lenti jelenetsorban egyébként a játékmenet majdnem összes részébe betekintést nyerünk két játékos kommentálásával megfűszerezve az eseményeket. A Dark Souls 2 története egy elátkozott karakter köré épül majd, aki próbál megváltást találni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fratello #3
    Tipikusan az a játék, ahol annyi a trükk hogy ODA KELL FIGYELNI miközben játszol, és nem eshet bajod... Úgy látszik ez sok embernek már nem megy alapból...
  • Tinman #2
    Túl van misztifikálva.

    A DeS után a DaS-ban 2.5 óra játék után sikerült meghalnom, akkor is azért, mert egy vetődés egy szakadék szélén rosszul sikerült.

    Abs. átlagos játékos vagyok, talán a kitartásom, türelmem magasabb.
  • Drapedro #1
    3:47-ig néztem, addig négyszer villant fel a "you died" felirat. Szerintem hozni fogja az elvárt mission nearly impossible szintet. A "you died" felirat ismét a retinába éghet, annyiszor fog felvillanni egy átlagos játékosnak.