Ötvös Tibor

A Mircosoft gratulált a Sony-nak

A Microsoft gratulált a Sony-nak a PS4 startja miatt.

Észak-Amerikában ma debütált a PlayStation 4, az eladási adatokról csak később érkeznek meg az első információk. Azonban a mostantól már mostani generációnak is nevezhető PS4 és Xbox One között talán véget érhet a háború, hiszen a redmondi cég egy Twitter-bejegyzésben gratulált a Sony-nak a konzol észak-amerikai megjelenése alkalmából. Az üzenet szövege a következő: "Gratulálunk a starthoz, Sony."



Ráadásként az Xbox Live programigazgatója, Larry "Major Nelson" Hryb egy saját Twitter fiókjában is kifejezte elismerését a Sony felé. Erre már Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke is reagált: "Kösz, Larry, jövő héten ti jöttök!" Az Xbox One ugyanis jövő héttől lesz elérhető, erre utalt az elnök.

Mindenesetre a gesztus nagyon szép és ezzel talán valóban véget érhet a két fél közötti háború - bár ez valószínű csak vágyálom. Mindenesetre érdemes megnézni, hogyan reagáltak a South Park epizódjában a karakterek a next-gen megjelenésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #5
    Na most jön az, hogy kb egy évig nézem, hogy hogyan mennek a nextgen multiplatform játékok a jelenlegi PC-men, és kb egy év múlva beújítok egy olyan konfigot, amivel kihúzom a következő generációváltásig...
  • god25 #4
    Biztos látták az új South Park részt. :-D
  • cateran #3
    500 gb-os hddvel (ami valojaban kb 465...ja nem, mert a rendszer lezabal vagy 100-at..valojaban olyan 370 korul van..370 gb 2013 vegen..) es ilyen okossagokkal, hogy "Angry Birds Star Wars: 1.5Gb : $49.99" 1 kibaszott vicc az egesz...
  • OstOr #2
    Én is így értettem, de a x-box one startja szerintem rosszabb lesz és ha így lesz akkor elég égés ez a beszólás a microfosnak is!
  • narumon #1
    Ööö.. szerintem ez inkább beszólás nem? Én legalábbis annyira gyengének értékelem a PS4 launchot (a néhány nagyobb címet lehúzták a tesztelők - a többi meg még nem elérhető), hogy ezt a szöveget én abszolút cinikusnak értelmeztem, de lehet, hogy én értettem félre.