Ötvös Tibor

A hobbit és A Gyűrűk Ura sztoriját köti össze a Middle-earth: Shadow of Mordor

Újabb Középföldén játszódó alkotást készít a Monolith.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
A Warner Bros. és a Monolith újabb, Tolkien-világában játszódó alkotást jelentett be. A Middle-earth: Shadow of Mordor A Gyűrűk Ura és A hobbit közötti időszakot öleli fel. A játékos Talion, a kósza bőrét öltheti magára, aki bosszút szeretne állni Sauronon, mivel annak serege mészárolta le családját. Talion éppen ezért elindul Mordorba, mely azonban még messze nem az a lepusztult hely, amit A Gyűrűk Urában megismerhettünk.

A sztori során azonban Talion kideríti a Gyűrű eredetét és történetét és a végén szembekerül saját nemezisével. A programban ugyanis bemutatkozik a Nemezis-rendszer, melynek lényege, hogy minden egyes ellenfél névvel és önálló történettel rendelkezik és ha netán túlélőként elmenekülnek egy csatából, akkor vagy megerősödve csapnak le ránk újra vagy pedig sosem látjuk őket viszont.

A Monolith a fejlesztésben együttműködik a Middle-earth Enterprises-szel és Peter Jackson valamint a Weta Workshop művészei készítik a karaktereket és a sztorit is. A játék jövő hónapban mutatkozik be a Game Informer hasábjain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Mire gondolsz? Vannak jó Lotr játékok, több is. Mondjuk én nem annyira ismerem őket.
  • SupraMKIII #1
    Ez vajon ugyanabból a méltatlan és minden szinvonalon aluli játék sorozatból való, mint az eddigiek, vagy netán kap a könyvhöz és a filmekhez méltó adaptációt ez a világ is?