Ötvös Tibor

Október 21-én jön hozzánk is a Crytek-féle Warface


Október 21-én jelenik meg a Warface.

Az eredetileg a koreai piacra szánt akciójáték, a Crytek logója alatt megjelent Warface már Oroszországban is elérhető, ahol kirobbanó siker lett a maga 9 millió játékosával. Már akkor, áprilisban hallottunk arról híreket, hogy az ingyenesen elérhető akció-FPS jön majd a világ többi részére is, ma pedig megkaptuk a hivatalos bejelentést is.


A Crytek közlése szerint a Warface október 21-től lesz elérhető és ha szeretnénk már a megjelenés napján játszani, akkor érdemes regisztrálni a hivatalos oldalon. A fejlesztők egyébként legutóbb igen komoly támadásnak voltak kitéve, mivel egyesek szerint a programban ábrázolt női karakterek túlságosan szexisták lettek. Joshua Howard, a vezető producer azonban elmondta, hogy az orosz és koreai játékosok visszajelzései alapján készítették el a skineket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lordsithlord #2
    Valószínűleg ők is az új és jól bevált üzleti stratégiát fogják követni, azaz lesz egy ingyenes alap és lesznek hozzá prémium szolgáltatások.
  • KopaszIsten #1
    Ez most feltétel nélkül (tehát nem kell hozzá megvenni valami játékot, esetleg mikrotranzakciók) teljesen ingyenes lesz? Mert akkor nem értem honnan lesz ebből pénze a készítőknek/forgalmazónak.