Ötvös Tibor

Már körvonalazódik a Grand Theft Auto 6

Leslie Benzies, a Rockstar North elnöke szerint már rengeteg ötletük van a GTA 6-tal kapcsolatban.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz
Pár hete jelent meg a Grand Theft Auto ötödik része, két napja meg a GTA Online, de a Rockstar North már a hatodik epizódon gondolkodik. Legalábbis erre utalnak Leslie Benzies, a csapat elnökének szavai, aki szerint 45 évre elegendő ötletük van a franchise-zal kapcsolatban.

"Közel 45 évnyi ötletünk van, melyeket meg akarunk valósítani" - áll Benzies közleményében. "Még nem tudjuk, milyen lesz a GTA VI, de vannak ötleteink. Jelen pillanatban a GTA Online-ra koncentrál mindenki. Nincs pihenő az ötödik rész megjelenése után. Plusz vannak még más dolgaink is - dolgok, DLC-k, nem tudom pontosan leírni - melyeket meg szeretnénk valósítani."

A GTA 5 három nap alatt 1 milliárdos bevételt generált, a PC-s petíció pedig 600 ezer aláírás felett jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #23
    "Amúgy sosem értem ezt a vitát. Nyilván egy stratégia PC-n jobb, de mondjuk egy autóversenyt vagy pl focit nem szívesen játszok PC-n. Aztán a TPS játékok (ilyen a GTA is) élvezetesebbek szerintem konzolon,"

    100%-ig egyetértek veled! Én azt is észrevettem, hogy akik utálják a kontrollert azok mindig FPS oldalról vagy stratégia oldalról közelítik meg. Ebben igazuk van de nem ezekből áll a játékpiac. Stratégiát én is PC-n tolok, FPS-t meg sehol (számomra a világ legidétlenebb, legunalmasabb műfaja), fifázni meg el nem tudom képzelni PC-n max kontrollerrel, de akkor meg már ott a konzol.
  • Etinger #22
    Nekem az első gondolatom a... "why not both" Amúgy sosem értem ezt a vitát. Nyilván egy stratégia PC-n jobb, de mondjuk egy autóversenyt vagy pl focit nem szívesen játszok PC-n. Aztán a TPS játékok (ilyen a GTA is) élvezetesebbek szerintem konzolon, de a számítógép sokoldalúsága miatt én továbbra is jobban szeretem, igaz, én nem is játszom annyit. Igazából azt nem értem mi a vitatárgya? Melyik a jobb? Melyik a rosszabb? Nem is lehet egyértelműen ezt megmondani. Főleg, hogy kinek az egyik, kinek a másik kényelmesebb.

    Amiről viszont lehet vitázni, az a játékok minősége. Pl szerintem a GTA nem olyan jó, mint amennyire be van állítva, a lentebb leírt okok miatt.
  • Skyline #21
    Hagyd rá fanatikussal felesleges vitázni, másik fórumon meg a konzolos észosztókkal mentem szóváltásba mert a gépfejlesztésről és a számítógép megbízhatatlanságáról fröcsögtek....
    Persze ott pc fanboy lettem itt meg most konzol fanboy... Elvakult gyökér mind amelyik képes baromságokat összehordani csak mert egy platform nem tetszik neki.
  • Etinger #20
    Persze, csak más egy filmben látni ezt végig, és más egy játékban. De ez teljesen szubjektív dolog. De pl GTA3 vs Mafia összehasonlításban ezért nyert nálam simán utóbbi, mert "okosabb játék" a cseheké.
  • Hoz_Hun #19
    Nekem is ez a bajom vele. Illetve nem baj ez, de nekem pont emiatt nem egy alfa játék a GTA. Ebbe én nem tudom beleélni magam. Jól szórakozok vele, de számomra messze van az év játékától.
    Ismétlem, számomra.
  • Hoz_Hun #18
    "A létező legszarabb irányító eszköz a gamepad..."
    Te nem vagy észnél. TPS játékot még PC is csak gamepaddal játszok. De általánosságban egy nagyon jó eszköz, tökéletes a játékok irányítására. Az FPS-et szar vele irányítani (stratégiát meg végképp), és ezaz amit a játékosok többsége elismer, nem pedig azt, hogy a gamepad önmagában rossz lenne.
  • Zombee #17
    Ennyi gyökeret...

    Amúgy a GTA-ban pont az a jó, hogy tele van suttyó karakterekkel. Olyan, mint egy Tarantino film.
  • Skyline #16
    Sosem írtam hogy jobb lenne vagy precizebb lenne az egér/bill kombónál annyiraelvetemült fanboy vagy csak fröcsögöd a faszságaid, de mint mondtam fröcsögd, én meg élvezem a játékokat mindkét platformon ostobaságok okádása helyett...:)

    Apropó "és sokszáz játék csak ezért jelenik meg kizárólagosan pc-re"....
    ha az elmúlt 5 év exkluzív termését nézem pc-n amit TALÁN minőséginek is nevezhető ilyen téren akkor talán jóesetben nagyon erőltetve 10 játékot össze lehet számolni..Talán..:D

    Dilettáns fanatikus faszfejek mindig voltak mindig is lesznek, de ettől még akinek egy csepp esze is van játszik minden platformon.:)
  • sanyicks #15
    Dehogynem vagy. A legrosszabb fajta fanboy vagy, mint írtam az aki még a hiányosságot feature-nek beállítani. Szép példa erre a gamepad védésed. A létező legszarabb irányító eszköz a gamepad, ez tény egyszerűen a felépítéséből adódóan kis helyet foglal, olcsón gyártható, kézben tartható és ennek súlyos ára van, ezt még a legtöbb konzolos is elismeri. Milliónyi pc-s játékos csak ezért játszik pc-n(bizony nem azért játszanak pc-n mert nincs pénzük konzolra ;D ), és sokszáz játék csak ezért jelenik meg kizárólagosan pc-re. Te pedig megpróbálod bemagyarázni hogy mindenre jó, mindennél sokkal jobbnak beállítani, na ez a hit és érzés. Sőt már arra ugrasz, ha valaki a gamepad MELLÉ szeretne más irányítást is, mert akkora fanboy vagy, és ez neked már szentségtörésnek számít. De mondom pc-re lehet kötni gamepadot, van egy csomó multis játék, megmutathatod a billentyűzet-egér/kormány/joystickal játszóknak hogy milyen fasza az a gamepad, és mennyi mindenre jó ;)
  • Skyline #14
    Épp ezaz hogy nem vagyok, csak röhögök rajtatok akik egyik oldalt szídjátok elvakultan a másik oldalról és ostobaságokat beszéltek. A gamepadról írt fröcsögésed és egyéb baromságaid bőven rávilágítottak hogy zéró közöd van az egészhez csak hitből és érzésből fröcsögsz ordító hülyeségeket a konzolról.
    De nem baj kell ilyen is, fröcsögj,én addig boldogan játszom konzolon is pc-n is minden probléma nélkül :)