23
-
#23 "Amúgy sosem értem ezt a vitát. Nyilván egy stratégia PC-n jobb, de mondjuk egy autóversenyt vagy pl focit nem szívesen játszok PC-n. Aztán a TPS játékok (ilyen a GTA is) élvezetesebbek szerintem konzolon,"
100%-ig egyetértek veled! Én azt is észrevettem, hogy akik utálják a kontrollert azok mindig FPS oldalról vagy stratégia oldalról közelítik meg. Ebben igazuk van de nem ezekből áll a játékpiac. Stratégiát én is PC-n tolok, FPS-t meg sehol (számomra a világ legidétlenebb, legunalmasabb műfaja), fifázni meg el nem tudom képzelni PC-n max kontrollerrel, de akkor meg már ott a konzol. -
Etinger #22 Nekem az első gondolatom a... "why not both" Amúgy sosem értem ezt a vitát. Nyilván egy stratégia PC-n jobb, de mondjuk egy autóversenyt vagy pl focit nem szívesen játszok PC-n. Aztán a TPS játékok (ilyen a GTA is) élvezetesebbek szerintem konzolon, de a számítógép sokoldalúsága miatt én továbbra is jobban szeretem, igaz, én nem is játszom annyit. Igazából azt nem értem mi a vitatárgya? Melyik a jobb? Melyik a rosszabb? Nem is lehet egyértelműen ezt megmondani. Főleg, hogy kinek az egyik, kinek a másik kényelmesebb.
Amiről viszont lehet vitázni, az a játékok minősége. Pl szerintem a GTA nem olyan jó, mint amennyire be van állítva, a lentebb leírt okok miatt. -
Skyline #21 Hagyd rá fanatikussal felesleges vitázni, másik fórumon meg a konzolos észosztókkal mentem szóváltásba mert a gépfejlesztésről és a számítógép megbízhatatlanságáról fröcsögtek....
Persze ott pc fanboy lettem itt meg most konzol fanboy... Elvakult gyökér mind amelyik képes baromságokat összehordani csak mert egy platform nem tetszik neki. -
Etinger #20 Persze, csak más egy filmben látni ezt végig, és más egy játékban. De ez teljesen szubjektív dolog. De pl GTA3 vs Mafia összehasonlításban ezért nyert nálam simán utóbbi, mert "okosabb játék" a cseheké. -
Hoz_Hun #19 Nekem is ez a bajom vele. Illetve nem baj ez, de nekem pont emiatt nem egy alfa játék a GTA. Ebbe én nem tudom beleélni magam. Jól szórakozok vele, de számomra messze van az év játékától.
Ismétlem, számomra. -
Hoz_Hun #18 "A létező legszarabb irányító eszköz a gamepad..."
Te nem vagy észnél. TPS játékot még PC is csak gamepaddal játszok. De általánosságban egy nagyon jó eszköz, tökéletes a játékok irányítására. Az FPS-et szar vele irányítani (stratégiát meg végképp), és ezaz amit a játékosok többsége elismer, nem pedig azt, hogy a gamepad önmagában rossz lenne. -
#17 Ennyi gyökeret...
Amúgy a GTA-ban pont az a jó, hogy tele van suttyó karakterekkel. Olyan, mint egy Tarantino film. -
Skyline #16 Sosem írtam hogy jobb lenne vagy precizebb lenne az egér/bill kombónál annyiraelvetemült fanboy vagy csak fröcsögöd a faszságaid, de mint mondtam fröcsögd, én meg élvezem a játékokat mindkét platformon ostobaságok okádása helyett...:)
Apropó "és sokszáz játék csak ezért jelenik meg kizárólagosan pc-re"....
ha az elmúlt 5 év exkluzív termését nézem pc-n amit TALÁN minőséginek is nevezhető ilyen téren akkor talán jóesetben nagyon erőltetve 10 játékot össze lehet számolni..Talán..:D
Dilettáns fanatikus faszfejek mindig voltak mindig is lesznek, de ettől még akinek egy csepp esze is van játszik minden platformon.:) -
sanyicks #15 Dehogynem vagy. A legrosszabb fajta fanboy vagy, mint írtam az aki még a hiányosságot feature-nek beállítani. Szép példa erre a gamepad védésed. A létező legszarabb irányító eszköz a gamepad, ez tény egyszerűen a felépítéséből adódóan kis helyet foglal, olcsón gyártható, kézben tartható és ennek súlyos ára van, ezt még a legtöbb konzolos is elismeri. Milliónyi pc-s játékos csak ezért játszik pc-n(bizony nem azért játszanak pc-n mert nincs pénzük konzolra ;D ), és sokszáz játék csak ezért jelenik meg kizárólagosan pc-re. Te pedig megpróbálod bemagyarázni hogy mindenre jó, mindennél sokkal jobbnak beállítani, na ez a hit és érzés. Sőt már arra ugrasz, ha valaki a gamepad MELLÉ szeretne más irányítást is, mert akkora fanboy vagy, és ez neked már szentségtörésnek számít. De mondom pc-re lehet kötni gamepadot, van egy csomó multis játék, megmutathatod a billentyűzet-egér/kormány/joystickal játszóknak hogy milyen fasza az a gamepad, és mennyi mindenre jó ;) -
Skyline #14 Épp ezaz hogy nem vagyok, csak röhögök rajtatok akik egyik oldalt szídjátok elvakultan a másik oldalról és ostobaságokat beszéltek. A gamepadról írt fröcsögésed és egyéb baromságaid bőven rávilágítottak hogy zéró közöd van az egészhez csak hitből és érzésből fröcsögsz ordító hülyeségeket a konzolról.
De nem baj kell ilyen is, fröcsögj,én addig boldogan játszom konzolon is pc-n is minden probléma nélkül :) -
kissssss #13 gta játékok mindig is ilyenek voltak... -
Etinger #12 Tessék, a videót nem is kell nézni, csak hallgatni. Tökéletesen leírja az egész sorozatot, ha valaki csak 2 percig belehallgat.
http://www.youtube.com/watch?v=Lda5Mv8KV_Y -
Etinger #11 Sokszor egyetértek veled, de ebben nem. Ha leg, akkor már a legdrágább meg legjobban fogyó... :) -
Etinger #10 Nekem az a bajom ezzel a GTA-val is mint az összes többivel: suttyók a karakterek. Szóval tényleg hihetetlen a látvány világ, csillagos ötös a bejárható város stb, de a szereplők.. hát nagyon gyenge. Szóval az egy dolog, hogy a 'fuck' az az összes karakternél kötőszó, meg megy az ordibálás és egyéb primitív dolgok... de a sztori is pitiáner bűnözőkkel van teli. Szóval ezek nem értelmes főszereplők, hanem 3 suttyó, akik további agy amputáltakkal keverednek kalandokba.
Oké, oké, legyen ez egy vígjáték - de így ötödik alkalommal meg egy kis komolyságot vártam volna, de nem. Ez az egész pont azoknak készült, akiktől óvni próbálják sokan a programot. GYEREKEKNEK. És ez alatt tényleg olyan 12-20 közötti embereket teszem. Felette is lehet szórakozni, meg persze nem minden huszonéves ilyen sekélyes, de akkor is.
Mondom, nagyszerű a megvalósítás, él és mozog a város, gyönyörű tényleg. De a főszereplők, mellékszereplők meg úgy a történet és a párbeszédek olyan szinten primitív és egyszerű, hogy az az egész hangulatot - számomra - megöli.
El lehet vele bohóckodni, de akkor már inkább megvárom a Watch Dogot. Az sem tűnik tökéletesnek, csak nem annyira "gagyi-béna-bélák" a főszereplő(k). -
kissssss #9 -
sanyicks #8 Pedig az vagy pontosan ugyan azokat a faszságokat mondod mint amit az igazi agyhalott konzolfanboyok/fanboyok szoktak(hiányosság az feature, ami nincs a kedvencén az nem is kell, stb). Én konzol hater vagyok? Hát igen a fanboyok, és elvakult barmok mindig az igen egyszerű "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség" logikát használják. Így tudok én egyszerre konzolfanboy, és hater is lenni, attól függően hogy kinek mondok ellent, mert ha az egyik baromarcnak ellentmondok rögtön az ellenség leszek.
Hát igen aki objektívan nézi a dolgokat azt a 2 fanboy tábor mindig ellenséges fanboynak fogja mondani, így van ez, mindig is így volt. -
Skyline #7 Nyilván azért vagyok fanboi mert számtalanszor kifejtettem mennyire mosolyogva csücsül a pc-m mellett a konzol és mindkettőn játszom. Okos.:)
(Íme a másik konzolhater díszpinty) -
sanyicks #6 mondja ezt egy dzson babérjaira hajtó konzolfanboy :DD -
Skyline #5 Csak műbalhézik, az egyik legnagyobb fröcsögő konzolhater az sg-n, ha pc-n kint lenne egy mukkot nem szólna de így persze hogy egyelőre konzol only és még mindig semmit sem tudni a pc változatról, nem kell...:D
-
#4 Pedig az idei év egyik legjobb játéka (ha nem a legjobb) -
Skyline #3 Fáj hogy az 5 nincs kint pc-n mi, konzolhater segg?:) -
Ender Wiggin #2 abban sem vagyok biztos, hogy az eljövendő generációnak még 40 éven át kellene ezt a szart játszani. -
kissssss #1 dlc-k kirázott a hideg.