SG.hu

Részvényeket bocsát ki a Business Telecom

A Business Telecom Nyrt. (BTel) tulajdonában álló BTel Technologies Kft. 2013. szeptember 9. és szeptember 19. között tőzsdén kívüli nyilvános értékesítésre bocsát 900 ezer darab, a BTel által korábban forgalomba hozott, a Budapesti Értéktőzsdére és a Frankfurti Értéktőzsdére bevezetett törzsrészvényt.

"Az elmúlt két évben számos külső tőkebevonással járó tranzakciót hajtottunk végre, így kiemelten fontos számunkra a vállalat tőkeszerkezetének folyamatos erősítése. A második negyedéves gyorsjelentésből is jól látható ezen a téren az erősödés, és a most tervezett tranzakció hatására nagyon erős mutatókkal rendelkezünk majd" - hangsúlyozta Takács Krisztián, a Business Telecom elnök-vezérigazgatója. A részvények értékesítését követően tőkeemelés támogatja a további fejlődést, a BTel saját távközlési hálózatának fejlesztését, új termékek bevezetését, valamint a jövőbeli akvizíciókat, és alapul szolgál ahhoz, hogy a jelentősen megerősített tőkeszerkezetnek köszönhetően a hosszú távú növekedési célok megvalósításához a jövőben is megfelelő forrásbevonási lehetőségek álljanak a társaság rendelkezésére.

A kiadott közlemény szerint az érdeklődők a részvényt a 2013. szeptember 6-án a tőzsdezárást követően közzétett áron vásárolhatják meg. A vételi ajánlatok összegyűjtését és a tranzakció lebonyolítását a Buda-Cash Brókerház Zrt. és konzorciális partnerei végzik. A társaság a részvényértékesítés részletes tudnivalóiról készülő információs összefoglalót szeptember 9-ig teszi közzé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!