MTI

Ferihegyen népszerű az online parkolófoglalás

Újabb tartalék parkolóhelyeket kellett a Budapest Airportnak előkészítenie a 2-es terminál környékén, miután a nyári utazási csúcsszezonban jelentően bővült az utasok körében az online parkolófoglalás - közölte a Budapest Airport.

Különösen a Holiday és a Holiday Plus parkoló volt népszerű, itt az előzetes foglalások alapján a 80 százalékos telítettséget is sikerült meghaladni. A Budapest Airport négy különböző szintű parkolót kínál az online foglalási rendszerben: a repülőtér Terminál, Business, Holiday és Holiday Plus parkolóját. Ismertetésük szerint az online foglalás - amelyet a 24 órán túli parkolásra fejlesztettek ki - lényege, hogy legkésőbb 24 órával a tervezett indulás előtt, akár otthon a számítógépről, akár okostelefonról előre lefoglalható és kifizethető a repülőtéri parkolás. Az autósnak ezek után csak ki kell nyomtatnia a foglalásról szóló vonalkóddal ellátott bizonylatot. Később, a repülőtéri parkolóba érve meg kell várni, amíg a rendszámfelismerő számítógépes rendszer automatikusan kiad a számára egy jegyet, és be lehet hajtani a parkolóba.

A közlemény kiemeli: aki utazása előtt 24 órával online lefoglalja parkolóhelyét a repülőtéren, nemcsak garantáltan talál parkolóhelyet a nyári utazási csúcs idején, hanem jelentős, esetenként akár 60 százalékos kedvezményt is elérhet a parkolás árából, a parkolóhely típusától, az időponttól függően. Az árak kialakításánál a Budapest Airport azt vette figyelembe, hogy a parkolás ára legyen versenyképes egy oda-vissza repülőtéri taxis transzferrel a főváros területén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • halgatyó #1
    Szívből kívánom, hogy elevenen rohadjon el az a gazember, aki az egész mocskos pofátlan disznó aljas rohadék ferihegyi parkolási mocskost kiagyalta a csillagászati áraival a város határánál!
    A legbelsőbb belvárosban nincs ennyire disznó aljas pofátlan árképzés, mint ott!!!!!