Gyurkity Péter

Kiszivárogtak az Optimus G2 részletei

Néhány kép, a főbb hardveres jellemzők listája, valamint egy rövidebb videó is megjelent az LG következő zászlóshajójáról, amely leginkább a Nexus 4 frissített változatának tűnik.

Azt eddig is jól tudtuk, hogy a dél-koreai gyártó augusztus elején kívánja bemutatni az Optimus G közvetlen utódát, ám a jelek szerint nem sok meglepetés marad az egy hónap múlva esedékes rendezvényig, hiszen a főbb részleteket egy külső forrásnak köszönhetően már most megismerhetjük.

A hét első felében néhány kép jelent meg a készülékről, amelyet a hardveres jellemzők listája, valamint egy videó követett. Ezen szemügyre vehetjük a friss fejlesztést, láthatjuk az eredeti Optimus G-hez képest elkövetett főbb változtatásokat, illetve eldönthetjük magunkban, hogy mennyire érdemes várnunk arra. A hardver alapján mindenképpen érdekes megoldást vehetünk majd a kezünkbe, hiszen a listán 5,2 hüvelykes, 1080p felbontást támogató érintőképernyő, egy 2,3 GHz-en futó Qualcomm Snapdragon 800 chip, valamint 2 GB RAM található, a meglehetősen vékony burkolat alatt.


A kijelző szinte a teljes előlapot elfoglalja, míg annak alsó részén a három kapacitív gombot a képernyőn megjelenő példányok váltották fel. A külső inkább a Nexus 4 lekerekített dizájnjára hajaz, mintsem az eredeti Optimus G szögletes, téglaszerű külalakjára, míg a hangerőszabályzó ezúttal a hátoldalon, közvetlen az állítólag 13 megapixeles kamera alatt foglal helyet - ez utóbbi nyilván nem talál majd egyértelműen pozitív visszhangra a felhasználók körében.

A videón láthatjuk a kezelőfelületet, a kamera appot, illetve néhány fontosabb menüt. Azt még nem tudni, hogy az Android 4.2.2-t futtató készülék milyen akkumulátorral jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!