SG.hu

Mintaprojekt lett a Kameleon dokumentumkezelő

A Kameleon egy munkafolyamat alapú dokumentumkezelő platformrendszer, amely - a megváltozott piaci környezethez és igényekhez alkalmazkodva - biztosítja az állandó és automatikus kontrollt a kritikus munkafolyamatokon.

A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. mintaprojektnek választotta a rEVOLUTION Software Kft. K+F projektjét, amelynek keretében a cég a Kameleon névre keresztelt dokumentum- és munkafolyamat kezelő platformrendszerét, valamit az erre épülő kis- és nagyvállalati megoldásokat fejlesztette. A 228 millió összértékű projekt megvalósulását az Új Széchenyi Terv 136,8 millió forint vissza nem térítendő támogatással segítette.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében meghirdetett konstrukciókra a Közép-Dunántúli Régióban 4 872 pályázat érkezett ezek közül választotta ki megtekintésre a monitoring bizottság a rEVOLUTION Software projektjét. A bizottság indoklása szerint a rEVOLUTION K+F projektje azért érdemelte ki a megtisztelő címet, mert az uniós támogatás segítségével a cég biztos üzleti lehetőséget alakított ki magának a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

A rEVOLUTION által fejlesztett Kameleon fő újdonsága, hogy fejlesztési platformként készült, azaz különböző, paraméterezhető és fejleszthető motorikus elemekből, például űrlapkezelő, dokumentumkezelő, dokumentumgeneráló vagy munkafolyamat-kezelő motorokból áll. Az egyes elemek ráadásul fejlesztő cégek részére is megvásárolhatók, így a rEVOLUTION-ön túl akár magyar, akár külföldi üzleti megoldásszállítók is fejleszthetnek különböző piaci szegmensekre és igényekre alakított saját termékeket a platformon. A Kameleon platform képes alkalmazkodni szinte minden vállalati környezethez és elváráshoz; ráépíthetők kisvállalatok iratkezelési, archiválási megoldásai, de ugyanakkor komplex nagyvállalati, államigazgatási termékek is.

"A termék értékesítését már megkezdtük, ugyanakkor nem állt le a fejlesztési folyamat sem, hiszen leendő ügyfeleink igényeinek figyelembevételével igyekszünk minél inkább a piac elvárásaihoz igazítani a terméket. A végfelhasználókon túl megjelent az érdeklődés a fejlesztő cégek irányából is, ami az eddigiek alapján felülmúlta várakozásainkat. Bízunk benne, hogy a Kameleonnal sikeresen helyt tudunk állni a nemzetközi piacon is" - nyilatkozta Juhász Zsolt, üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!