SG.hu

Irodai eszközök bemutatója a Bank Centerben

Az irodai környezetben használható fejlesztéseiket sorakoztatják fel azok a kiállítók, amelyek meghívást kaptak a Szabadság téren lévő Bank Center irodaház kétnapos OFFICE GADGET rendezvényére.

A Ready for Business Day szakkiállítás már második alkalommal kap helyet az irodaházban, ezúttal június 11-12-én látogatható ingyenesen a program az épület aulájában. Idén olyan kiállítók mutatkoznak be az eseményen, mint a Vodafone, Bowers&Wilkins, NOKIA, TDK, Canon, Skullcandy, Kensai Konferencia, Anda Present, GoPro és a Wwieland. A Bank Center célja: minden érdeklődő számára nyitottá tenni a lehetőséget ezen jövőbe mutató, innovatív technológiák megismerésére.


A megnyitón Rézsó István, a Bank Center menedzsmentjének tagja mondott rövid nyitóbeszédet, melyben kiemelte, hogy az irodaház rendkívül fontosnak tartja, hogy teret biztosítson a piac képviselőinek, hogy találkozhassanak azokkal az egyéni és üzleti igényekkel, melyek a kényelmes, stílusos, a munkát és a szórakozást egyaránt elősegítő irodai környezet kialakításához elengedhetetlenek. A Design Terminál kreatív igazgatója, Ács Zoltán arról beszélt, hogy mivel a "jövő irodája" az ember "második otthona", ezért fontos, hogy a lehető legkényelmesebb, könnyen kezelhető és egyben vizuális élményt is nyújtó eszközökkel vehessük körül magunkat.

A Bank Center ingyenes kiállítására két napig várják mindazokat, akik szeretnék megismerni például a mobiliroda minden előnyét magukban hordozó Nokia Lumia 520 és Nokia Lumia 720 készülékeket, a Nokia Windows Phone 8 portfóliójának legújabb tagjait. A Kensai Konferencia bemutatja virtuális recepciósát, akitől érintőképernyőn keresztül, egy gombnyomással útbaigazítást kérhetünk. A Canon EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépeit vitte ki, illetve a meglepően kisméretű és könnyű távcsöveiket.


A vájtfülüek számára igazi csemegét jelenthetnek a Bowers & Wilkins hangsugárzók, köztük a legújabb Zeppelin Air is, a világ egyik legnépszerűbb prémium kategóriás iPod dokkolója. Az analóg technológiában jól ismert TDK márka digitális portfoliójával mutatkozik be és a "Wireless Charging" Q35 hangrendszert mutatja be, mely nemcsak a vezeték nélküli zenelejátszást, de vezeték nélküli töltést is biztosít a vele kompatibilis eszközök számára. Kipróbálható a Skullcandy fülhallgatók termékpalettájának legújabb tagja, a Navigator, valamint a Crusher is, mely szeptembertől lesz csak elérhető itthon. Jelen van sportkameráival a GoPro is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!