SG.hu

Népszerűségi szavazást nyert a MKB internetbankja

Az MKB internetbankjával a legelégedettebbek a Bankmonitor.hu felhasználói - derült ki a pénzügyi tanácsadó portál által készített felmérésből.

Több mint félezer ügyfél válaszolt a Bankmonitor.hu internetes banki szolgáltatásokra, az általuk használt internetbankra, mobilalkalmazásokra vonatkozó kérdéseire. A felmérésben résztvevőknek design, kezelhetőség és funkciók szerint kellett értékelniük az általuk használt bankfelületeket. Szolgáltatásaival az MKB Bank mindhárom kategóriában első helyezett lett.

A kiadott közlemény szerint abban, hogy az MKB Bank az elérhető szolgáltatásokat tekintve rávert a mezőnyre, feltehetően szerepet játszott az IND-vel közösen létrehozott személyes pénzügyek modul: ez lehetőséget ad az internetbankot használó ügyfeleknek, hogy pénzügyi helyzetüket modellezzék, költéseiket, bevételeiket szemléletes diagramok segítségével áttekinthetővé tegyék, elemezzék. A szolgáltatás révén könnyen átlátható, hogy mire és mennyit költenek, illetve megtakarítási célokat is kitűzhetnek maguk elé.

Az internetbank ráncfelvarrására kezdett projektet - ami szintén az IND közreműködésével zajlott - több tanulmány és ügyfélkutatás is megelőzte, így a legújabb trendeknek megfelelően alakították át az internetbankot. Ennek keretében nem csak arculatilag újították meg, hanem folyamatbeli változásokat is végeztek, ezeken túl pedig a hagyományos pénzügyi szolgáltatásoktól eltérő pluszfunkciók (például autópálya-matrica vásárlás) is helyet kaptak a fejlesztésben. A NetBANKár használatát egy teljes értékű, interaktív demo segíti, a legfőbb változásokat pedig az oldalakon elhelyezett video helpek mutatják be, megkönnyítve a funkciók használatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!