SG.hu

Bezár a férfi vízilabda-válogatott weboldala

A hónap végén anyagi okok miatt megszűnik a www.vlv.hu honlap, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos weboldala - ezt maga a szerkesztőség jelentette be az olvasóknak írt nyílt levélben.

A honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ-elnök kezdeményezésére jött létre a 2007-es melbourne-i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként segítse a férfi válogatottat. Működésének teljes technikai-technológiai hátterét, valamint a tartalmat kezdettől a vlv tulajdonos-szerkesztőjének betéti társasága biztosítja. Írásuk szerint a vlv.hu nagy népszerűségre tett szert a sportág rajongóinak körében, s a magyar férfi vízilabdasportról szóló tájékoztatás elsőszámú hírforrásává vált a hazai és mind gyakrabban a külföldi médiában.

Az elmúlt években - saját erőforrásai mellett - két jelentős finanszírozási segítségre támaszkodhatott a honlap. Miután azonban a vízilabda-tematikájú Vodapolo okostelefonos tartalomszolgáltatásra kötött szerződést a Vodafone idén januárban felmondta, most pedig az MVLSZ vezetői kezdeményezték az eddigi együttműködés befejezését, (ráadásul már az eddigi munka során is gyakran kellett a családi kasszába nyúlni a megszokott színvonal fenntartásához) - a vlv további működésének feltételei ellehetetlenültek. Aférfi bajnoki cím sorsáról döntő mérkőzésekről még olvashatóak lesznek a tudósítások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darthvaderfia #3
    Pont a Magyar sport legjobbjainak nincs weboldala? Nem értem.....
  • passatgt #2
    valószínűleg a cikkírásra fordítandó pénz kevés
  • fapapi #1
    Mit tud ez a weboldal, hogy éves szinten a tárolása nem jön ki maximum 20.000 Ft-ból?
    Milyen tanácsadókat kerestek meg, akik nem tudnak javaslatokat tenni, a költséghatékonyabb működésre?

    Írjatok le egy költségvetést, mi mennyibe kerül ezen a weboldalon, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen szintű weboldal akkora pénzeket emésztene fel, hogy ne lehessen fenntartani. Szerintem a munkálatok és a kifizetett pénzek nincsenek egyensúlyban!

    Több mint valószínű körberöhögnénk!