SG.hu

A Facebookos panaszbejelentés a UPC Directnél

A UPC DTH e-care szolgáltatással bővíti Facebook oldalát, ügyfélszolgálati támogatást nyújtva a közösségi háló felhasználóinak.

A UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa egyik műholdas televíziós szolgáltatója bejelentette új Facebook e-care [elektronikus ügyfélszolgálati] alkalmazása beindítását a UPC Direct vonatkozásában Magyarországon, valamint a freeSAT vonatkozásában a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. Április 16-től kezdődően a UPC DTH ott fogadja az ügyfeleket, ahol azok az idejüket töltik az interneten. Az alkalmazás célja, hogy jobb szolgáltatásokkal és e-ügyfélszolgálattal támogassa az ügyfeleket a Facebookon keresztül.

Javítandó a szolgáltatások hozzáférhetőségét, valamint a meglévő és jövendőbeli ügyfelek lehetőségeit arra, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfélszolgálati szakemberekkel, a UPC DTH csapata most új funkciókkal bővítette Facebook oldalát. Az ügyféligényekhez igazodva mostantól mind a a UPC Directnél, mind a freeSAT-nál, lehetőség van az ügyfélszolgálati szakemberekkel történő közvetlen kapcsolattartásra egy külön erre szolgáló alkalmazás segítségével. Ez a legfrissebb újítás egy sor korábban bejelentett eszközhöz csatlakozik, amilyen például a Skype és a „call-me-now” szolgáltatás, valamint az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre szolgáló helyi weboldalak; az opcionális fizetőeszközök, mint például a mobilfizetés; és a Facebook eszközök, köztük az interaktív forgalmazói pont keresők.

A Facebook alkalmazás azt is lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egy fórumban megosszák tapasztalataikat, illetve egy GYIK szekció segítségével támogatást kapjanak. Azonfelül, hogy lehetőséget teremt az ügyfélszolgálattal való közvetlen kapcsolattartásra, az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít olyan információkhoz is, mint a kapcsolattartási adatok, a szolgáltatási frissítések és az aktuális hírek, mégpedig egy üzenőfal révén, ami azt is lehetővé teszi bárki számára, hogy megismerje az aktuális akciókhoz vagy a szolgáltatás változásaihoz kapcsolódó információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!