SG.hu

Kimagasló árbevétel-növekedés az UPC Magyarországnál

Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország, a világ legnagyobb kábelkommunikációs- és multimédia vállalatának, a Liberty Globalnak hazai leányvállalata.

A cég közleménye szerint az előfizetések száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1 945 000-t. Az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés pedig kimagasló, 11%-os emelkedést mutat, a hálózatfejlesztési aktivitásoknak, a mobil- és üzleti szegmensnek és a magas hozzáadott értéket képviselő, innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően. Országszerte 1 738 000 háztartásban elérhetőek a UPC szolgáltatásai, a lakossági és üzleti ügyfelek száma megközelíti a 825 ezret.

Az analóg és digitális televízió előfizetések száma pedig 11 380-nal emelkedett ugyanebben az időszakban, így összesen több mint 663 900 televíziós előfizetést nyújt országszerte a UPC. Ami a vezetékes telefon előfizetéseket illeti, ezek mennyisége egy év alatt több mint 31 700-zal gyarapodott, így az első negyedév végére elérte az 581 100-at. A UPC által nyújtott mobil szolgáltatások előfizetői tábora 67 ezresre bővült, ami 25 740-nel több, mint a 2016 március végi létszám.

Az otthonok falain kívül is folyamatos televíziós élményt kínáló Horizon Go szolgáltatást aktívan használó ügyfelek száma egy év alatt megnégyszereződött. A nagysebességű wifi router, a Connect Box pedig valódi sikertörténet, hiszen országszerte már harmincszor annyi UPC előfizető lakásában és irodájában működnek ilyen készülékek, mint egy évvel korábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #1
    A nyereségesség?