SG.hu

120 megabitre emeli a minimum sávszélességet a UPC

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára. Az érintett ügyfeleknek nem jelent többletköltséget a sebességnövelés, és azt külön igényelniük sem kell, mivel a UPC központilag állítja be a módosítást.

Gyorsabban netezhetnek mostantól azok a UPC ügyfelek, akik eddig másodpercenként 15 és 60 megabit közötti sebességgel kapcsolódtak az internetre, és műszakilag megvalósítható náluk a sávszélesség 120 megabitre történő emelése. A szóban forgó ügyfelek többsége jellemzően 30 megabites letöltési sebességgel netezett eddig, hiszen számos díjcsomagban hosszú ideig ez volt a leginkább elterjedt sávszélesség.

A UPC most automatikusan 120 megabitesre állítja át náluk a szolgáltatást, méghozzá úgy, hogy mindeközben havidíjuk és a szerződésükben foglalt egyéb feltételek is változatlanok maradnak. A hírről e mailben és a számlalevélen is értesíti a szolgáltató az érintett ügyfeleket, amelyben arról is tájékoztatják őket, hogy a módosítást központilag állítják be, ezért nekik semmilyen tennivalójuk nincs.

Szeptemberben, a Happy Home ajánlatok bevezetésekor már bejelentették, hogy az új szolgáltatások megrendelői számára másodpercenként 120 megabit lesz a belépő sebesség, mostantól pedig a korábban szerződött ügyfelek jelentős részének sebességmérője is ezt az értéket mutatja majd. Azon ügyfelek számára, akiknél műszaki vagy valamilyen egyéb okból egyelőre nem lehetséges a sebességnövelés – így például a Digitális Jólét Alapcsomagot használók számára – a UPC igyekszik a jövőben megvalósitani a fejlesztést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shiwo #9
    ez is olyan megoldás lesz tőlük, hogy 1-2 hónapig nagyobb sebesség ingyen, utána meg több pénzért megtarthatod, vagy visszatesznek lassabb módba ? .. és persze ha nem szólsz külön, úgy veszik, hogy megmaradsz a gyorsabb (és drágább) net mellett...

    1-2 alkalommal már eljátszották..
  • hungi #8
    Na fasza. Felhivtam őket. Kiderült, hogy már október végén bekapcsolták a 120mbitet. Mondom akkor örülök neki, elállok az új szerződéstől, és nem kérem tovább a +20mbit opciót sem amit bekapcsoltattam néhány hónapja. Erre Nusika hát azt nem lehet, mert a upc változatlan feltételek mellett emelt, nem mondhatom le az opciót. Meg is mondam neki hogy erről egyrészt upc nem tájékoztatott miről beszél, a szerződésnek mióta része az opció, másrészt tékozló homár és már ment is a dolog. Kibaszott upc!
  • hungi #7
    Aktuális havi díjak: 2017.10.26 - 2017.11.25
    Fiber Power 30 2017.10.26 - 2017.11.25 1 hónap 3242,68
    ePack kedvezmény 2017.10.26 - 2017.11.25 -500,00
    Összesen: 2742 Ft
  • hungi #6
    Nem annyi volt nekem, de te biztos jobban tudod....
  • monk00 #4
    És mi van azokkal kiknek eleve 120 megabit van? Nekik évek óta nem adnak semmi kedvezményt, és nem emelnek semmit, csak a havi költségek emelkednek. Itt valami nagyon nem stimmel. Valaki igazán kivizsgálhatná már ezt is
  • hungi #3
    Ja és 2750ről 3990re emelkedett...
  • hungi #2
    Hogy a kibeb@szott kurva
    @ anyjukat, tegnap emeltettem meg 30ról 120ra, egy kurva szót nem mondott az ügyintéző, még jó hogy 14 napom van elállni de akkor is most telefonálgathatok megint....
  • masuda #1
    Eközben Mucsafalván, jó ha megvan az ígért 5Mbit lol