SG.hu

A legtöbben lapostévére vesznek fel áruhitelt

Egyre szemfülesebbek vagyunk a spórolásban: nagyobb műszaki beszerzéseinkkel megvárjuk a szezonális árzuhanásokat és kihasználjuk a kedvezményes áruhitel lehetőségeket.

Az idei téli készletkisöprő leárazások során több mint másfélszer annyit tettünk a „kosarunkba” a legnépszerűbb műszaki cikkekből, mint egy évvel ezelőtt – derül ki a Cetelem áruhitelezési adataiból. Az általában időszakosan elérhető 0%-os THM népszerűsége továbbra is töretlen, és egyre bátrabban használjuk az egész évben kedvezményt biztosító hitelkártyákat is.

Tudatosan vadászunk a pénztárcakímélő vásárlási lehetőségekre, ezt mutatja az is, hogy sokan időzítették nagyobb műszaki beszerzéseiket a téli készletkisöprő akciókra. Az adatok beszédesek: a Cetelem áruhitel kihelyezési statisztikái szerint idén év elején több mint másfélszer annyit vásároltunk a legnépszerűbb műszaki cikkekből részletre, mint 2012 hasonló időszakában, a felvett áruhitel volumene pedig 50%-kal nőtt. A téli leárazások „sztárja” a lapostévé volt, mely mögé felzárkózott a hűtőgép, a mosógép és a mosogatógép is.

A Cetelem várakozásai szerint a lapostévé továbbra is vágyaink netovábbja marad, a legtöbb áruhitelt idén is erre költjük majd. A tablet népszerűsége töretlen, a legújabb modellekből szintén sokan fognak részletre hazavinni. A barkácsolásról viszont úgy látszik, egyre inkább kezdünk leszokni: tavaly negyedével kevesebb áruhitelt vettünk fel barkácsárura, és jelentős javulás 2013-ban sem várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!