SG.hu

Belső közösségi hálózatot épít ki a Tesco

A brit székhelyű vállalat tervei szerint az európai és ázsiai leányvállalatok központjaiban és az ottani üzletekben dolgozó alkalmazottak számára teszi elérhetővé az Office 365-öt.

A Tesco célja a vállalaton belüli közös munka hatékonysága és közösségi platformjának fejlesztése. A kiadott közlemény szerint nagy kihívás egy terjeszkedő szervezetet egy csapatként kezelni: a földrajzi távolság miatt nehezebb megosztani ismereteket a többi kollégával, megtalálni azt, aki a munkatársak kérdéseire válaszolni tud, s kezelni az egyre növekvő információt anélkül, hogy a kollégák túlterhelve és a szervezettől elszigetelve éreznék magunkat. Az Office 365 lehetővé teszi a munkatársaknak a hatékonyabb kommunikációt és közös munkát a földrajzi elhelyezkedésüktől függetlenül, az alkalmazásoknak köszönhetően pedig a szükséges információk eljutnak az illetékes munkatársakhoz, hogy ők minden esetben releváns döntést tudjanak hozni.

Klikk ide!
Klikk a képre az olvasható változathoz

A Tesco tudatosan törekedett arra, hogy az Office 365 segítségével ne pusztán egy dokumentumtárat hozzon létre, hanem olyan együttműködési platformot alakítson ki, amely korszerű módja annak, hogy a munkatársak megosszák egymással ötleteiket, a vállalattal kapcsolatos híreiket. A közösségi média belső munkatársak körében történő alkalmazása az az üzleti élet terén a legtöbb vállalat számára még viszonylag újnak számít. A kapcsolati hálók azonban mára már nagyon sok millió ember mindennapjainak részévé váltak, fő színterei a kapcsolattartásnak, az információmegosztásnak, véleménycserének. Ugyanezek az emberek egyúttal a vállalatok alkalmazottai, partnerei és ügyfelei is – és mindinkább elvárják, hogy a kapcsolati hálókat a magánélet mellett munkavégzésre és ügyintézésre is használhassák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoltan21 #1
    Tesco gazdaságos Facebook? :D