SG.hu

Megjelent a magyar nyelvű Microsoft Office 2010

A Microsoft hazai partnereinél és viszonteladóinál a mai naptól kezdve megvásárolhatók az MS Office 2010 otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt magyar nyelvű verziói.

Az irodai szoftvercsomag három változatban kapható: az Otthoni és diákverzió (Home&Student) az egyéni felhasználók és a diákok számára ajánlott, az Otthoni és kisvállalati verziót (Home&Business) főként a kisvállalkozások munkatársainak, illetve azoknak szánták, akik ugyanazon a számítógépen dolgoznak kisvállalkozásukban, mint amellyel otthon, a Professional nevű csomag pedig az Office-család funkcióinak teljes körű kihasználására törekvő felhasználóknak kínál minden igényt kielégítő megoldást. A mennyiségi licencprogramokban részt vevő vállalkozások részére kifejlesztett verziók július közepe óta már elérhetőek magyar nyelven.


A magyar nyelvű irodai programcsomag dobozos változatának megjelenésével egyidőben a szaküzletek polcain megjelennek az előre telepített Office 2010 csomaggal megvásárolható asztali PC-k és noteszgépek is. Az előtelepített megoldás teljes értékű termékké történő aktiválásához a Microsoft bevezette a termékkulcs-kártya licenctípust. Ez telepítő DVD-t ugyan nem tartalmaz (mivel a szoftver a számítógépre feltöltve már elérhető), viszont benne van az aktiváláshoz szükséges termékkulcs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piel #2
    Itt egy kicsit bővebben: http://computerworld.hu/magyarul-is-elerheto-a-microsoft-office-2010.html ,de ár ott sincs.
  • caprocorno #1
    Ára? Szerintem egy ilyen hírnek szervesen kellene tartalmazni az árat is. Jó, tudom, keressem meg, de akkor is:)