Gyurkity Péter

LG Optimus G Pro, ZTE ikrek

Az LG a korábban piacra dobott okostelefon egy módosított változatával készül, míg a kínai ZTE háza táján két további példányról szivárogtak ki részletek, amelyek alapján a felső-középkategória bővül tovább.

Ezúttal külső forrásoknak köszönhetően számolhatunk be a jelenleg még készülő, nemsokára talán a boltokban is megjelenő további fejlesztésekről, amelyek közül egy az LG, két másik pedig a ZTE jóvoltából jelenhet meg. Lássuk, mivel bővítenék a szóban forgó gyártók a meglévő kínálatot!


Az LG esetében a már korábban megjelent, a Google Nexus 4-től alig-alig eltérő Optimus G egy módosított változatáról szól a fáma, amely a hardver terén bizonyos változásokkal érkezne. Az Optimus G Pro eszerint egy 5 hüvelykes, 1080p felbontást támogató kijelzőt kapott, amelyet egy 1,7 GHz-en futó Snapdragon S4 Pro APQ8064 processzor, 2 GB RAM, 32 GB-os belső tároló, valamint LTE támogatás és egy 3000 mAh-s akkumulátor egészít ki. A készülék pontos mérete 139 x 70 x 10,1 mm, súlya 160 gramm, ehhez pedig Jelly Bean, illetve egy 13 és egy 2,4 megapixeles kamera társul majd.


ZTE V987

A ZTE a CES alatt bemutatott példányokat két további változattal egészíti ki, legalábbis a kiszivárgott információk alapján. A V987 szintén 5 hüvelykes kijelzőt kapott, ezúttal 720p felbontással, a listán pedig a 13 megapixeles helyett 8 megapixeles kamera, az 1,5 GHz-es helyett egy eddig meg nem nevezett 1,2 GHz-es négymagos chip, valamint dual-SIM támogatás és egy cserélhető 2500 mAh-s akkumulátor szerepel.

Az U956 kijelzője megegyezik a másik példányéval, a chip itt biztosan a négymagos MediaTek MT6589 lesz, a kamera pedig 8 megapixeles. Az még nem világos, hogy ezen készülékek a hazai piac mellett egyéb régiókban is megjelennek-e majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #3
    Én is ezt várom. Szerintem nem is lesz sajna :(
  • tomcsa4 #2
    A HTC és a Samsung is pont ezt csinálja. Gondolmo tudod miért.
  • YMan #1
    Az LG optimus 3d-re még mindig nincs ICS update, baszódjon meg az LG, hazug szar cég.. A 4.x nélkül a tegra 2 szart se ér.