SG.hu

Megjelent a Norton 2013

Az új, továbbfejlesztett Norton termékek biztonságossá teszik a Windows 8 használatát, és a közösségi oldalakat.

A Symantec bejelentette biztonsági termékei, a Norton 360, Norton Internet Security és Norton AntiVirus legújabb verzióit. A cég közleménye szerint a termékek öt szabadalmazott védelmi réteggel, erősebb közösségi média védelemmel, csalások és átverések elleni funkciókkal valamint továbbfejlesztett felhő-kompatibilis tulajdonságokkal rendelkeznek. Az új verziók kompatibilisek a Windows 8-al.

“Az idei Norton Kiberbűnözési Tanulmány szerint a közösségi oldalak felhasználói közül minden tizedik lett átverés, vagy hamis linkek áldozata ezeken a platformokon. Napjainkban a felhasználók életük jelentős részét online élik, ezzel pedig sok személyes információt is kockára tesznek. A legújabb termékújítások éppen erre a jelenségre, illetve a felhasználók sebezhetőségére reagál, többek között erősebb közösségi média védelemmel és átverések elleni funkciókkal, így biztosítja a felhasználók védelmét bármely eszközön” – mondta Gombás László, a Symantec biztonsági szakértője.

A felhasználói felületet gyorsabb teljesítményre tervezték, emellett optimalizált az érintőképernyők számára is. A termékeket teljesen újratervezték, hogy minimalizálják az indítási és leállítási időt, és a csökkentett energiafogyasztás miatt hosszabbá válik az akkumulátor élettartama és gyorsabban reagál alvó és hibernált állapotból. Mivel minden termékfrissítés a háttérben töltődik le és automatikusan települ, ezekhez nem kell újraindítani a számítógépet. A folyamatos webes támadások ellen a legújabb kiadások erősebb hálózati védelemmel rendelkeznek, beleértve az új intelligens tűzfalat és az Insight hírnéven alapuló biztonsági technológiából származó információ széleskörűbb felhasználását, ami mostantól IP címek hírnevét is lenyomozza a fájlok, URL-ek és domainek hírneve mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!