Gyurkity Péter

LG, Motorola, és HTC hírek

Mindhárom gyártó háza táján zajlanak az események, bár amíg az LG hivatalos bejelentésben adta hírül új készülékének érkezését, addig a HTC csupán egy nevet változtatott, a Motorola pedig egyelőre készül a bemutatóra.

Egyszerre futott be a három hír a vélt vagy valós bejelentésekről, így ezeket most egyetlen cikkben tárgyaljuk ki, a részletek ismertetése mellett - már ahol erre lehetőségünk van. Az LG új fejlesztése esetében viszonylag könnyű dolgunk van, hiszen az L9 hivatalos sajtóközleményben mutatkozott be, neve alapján pedig könnyen kitalálható, hogy egy már létező sorozat élére kerül majd.


Az L-sorozat a vékonyabb pénztárcájú vásárlóknak szánt készülékeket vonultat fel, amelyeknél a külső kifejezetten fontos szempont. Az L9 az eddigi legerősebb mutatókkal jelenik meg, eszerint ikermagos 1 GHz-es processzort, valamint egy meglehetősen nagy, 4,7 hüvelykes IPS-kijelzőt kap, ezt pedig Android 4.0, 1 GB RAM, 5 megapixeles hátoldali kamera, illetve egy 2150 mAh-ás akkumulátor egészíti ki. Új szoftvert is mellékelnek az illetékesek, mégpedig egy újratervezett billentyűzet révén, amely az egykezes gépelést is jobban segíti, míg a fordításokért felelős QTranslator karakterfelismerő technológiával kezeli a támogatott 44 nyelv kifejezéseit.

A Motorola esetében egyelőre a sötétben tapogatózunk, hiszen itt mindössze annyit tudunk, hogy a Google által felvásárolt gyártó az Intellel közösen rendezi meg saját sajtótájékoztatóját, mégpedig szeptember 18-án. A két cég CES alatt bejelentett együttműködése sokak szerint új okostelefonok érkezését eredményezi majd, itt Android 4.0, valamint egy minőségi kamera kapott helyet a pletykákban - hamarosan kiderül, mivel is készül a páros.


A HTC a maga részéről a korábban kiszivárgott Proto változat piacra dobását tervezi, ám a legújabb hírek szerint erre Desire X néven kerül majd sor, többek között Európában. A várhatóan az IFA alatt bemutatkozó készülék 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontást támogató kijelzővel, ikermagos 1 GHz-es chippel, 5 megapixeles kamerával fut majd be, Android 4.0, Sense 4.0, valamint a Beats Audio kíséretében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EnxTheOne #2
    LG tnnyleg jol néz ki.
    Azt hittem hogy lesz egy nagy kép a csajrol :(
  • coolbboy83 #1
    Hmm... az LG tetszetős nekem.