SG.hu

128-bites titkosítás a garázskapunál

2012. július elsejétől a Hörman garázskapu- rendszereket a saját fejlesztésű BiSecur rádiós rendszerével szerelik fel. A cég közleménye szerint az új, innovatív rendszer a meglévő megoldásoknál azért biztonságosabb, mert egy az online banki szolgáltatások során is használt titkosítással kódolja a kéziadó rádiójelét.

A cég közlése szerint ma már egy garázskapu megvásárlásánál nem csak annak árát és praktikusságát veszik figyelembe a vásárlók, hanem a biztonságot és a megjelenést is a legfontosabb szempontok között tartják számon. A Hörmann által 2012. július elsejével bevezetett új fejlesztésű, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a legnagyobb biztonság érzését nyújtja a vásárlóknak, mivel idegenek a rádióadó rádiós jelét nem tudják lemásolni, amelyet a bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által vizsgálata is tanúsít, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.


Az innovatív meghajtáshoz új formatervezésű kézi-adó jár, amely magas fényű zongoralakk bevonatot kapott. A kéziadó 2011-ben Red Dot formatervezői díjat is kapott Németországban. A Hörmann mérnökei új jelátviteli rendszert építettek az adókba, így azok a zavaró rádióhullámokkal szemben érzéktelenebbek, így megbízhatóságuk az eddigi legjobb a hasonló termékek között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!