SG.hu

100 TB/órás világrekorder mentési teljesítmény

A HP StoreOnce Backup család ma bemutatott, új deduplikációs megoldásaival a szervezetek több adatot védhetnek rövidebb idő alatt, kézben tartva ezzel az adattömeg robbanásszerű növekedésének kockázatait.

A bejelentés szerint az új megoldások a piacon elsőként nyújtanak óránként 100 terabájtos (TB) maximális mentési és 40 terabájtos visszaállítási teljesítményt egy rendszeren belül, ami sokszorta gyorsabb az eddigeknél. Az adatok áradatával és az új alkalmazásterhelésekkel szembesülő vállalatoknál komoly megfelelési kockázatot jelent a hosszú mentési és visszaállítási időigény és a komplex infrastruktúra magas felügyeleti költsége.

A HP StoreOnce több mint 50 szabadalmaztatás alatt álló technológiát alkalmaz. A szoftveres irányítási eszközök támogatják az információk kontextus-alapú mentését és visszaállítását. Az ügyfelek célzottan tudják a bennük rejlő jelentés és fogalmak szerint védeni, keresni és visszaállítani az információkat. Az összevont (federated) deduplikációs megoldás az adatokat egy technológiával, egyszer deduplikálja és utána úgy továbbítja tetszőleges helyre, hogy többé nincs szükség "rehidrálásra" - vagy bármiféle visszatöltésre. A megoldás "automatikus újraindítási" jellemzője még súlyos hardverhiba esetén is gondoskodik a mentési feladatok elvégzéséről, mérsékelve ezzel az adatvesztés kockázatát.

Az ügyfelek még azelőtt deduplikálhatják az alkalmazásszerverek és a mentési szerverek adatait, hogy azok átkerülnének a központi HP StoreOnce Backup rendszerre. Ez az eljárás növeli a rugalmasságot, lehetővé teszi a mentési folyamatok optimalizálását, megszünteti az erőforrás-pazarlást, csökkenti a hálózati sávszélesség költségét és javítja a mentési teljesítményt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!