SG.hu

LCD TV volt az olajradiátoros dobozban

Az eset még kedden este történt, de a nagyáruház csak később tett bejelentést a történtekről a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon.

Sikkasztással gyanúsítják a sárbogárdi nyomozók azt a sárbogárdi fiatalembert, aki egy nagyáruház alkalmazottjaként egy LCD tv-t olajradiátoros dobozba csomagolt be, majd barátja a radiátor árán vásárolta meg a készüléket. Az üzlet szemfüles biztonsági őrének azonban feltűnt a náluk jelenleg már nem használatos csomagolás, és belenézett a dobozba. Ekkor derült ki a bűncselekmény. A rendőrök az eladón kívül annak barátját, valamint a bűncselekménynél sofőri szerepet betöltő élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki.

Mint az az eddig beszerzett információk, valamint a sárbogárdi áruház biztonsági kamerái által rögzítettek alapján kiderült, a 22 éves sárbogárdi férfi, aki a bolt Műszaki Osztályán eladó egy olajradiátoros dobozba belepakolt egy LCD televíziót, majd azt a raktárból kihozva, nem a radiátorok sorába, hanem egy másikba rakta le. Amikor élettársa és barátja az üzletbe érkezett, akkor azok bevásárlókocsijába beletette az olajradiátoros dobozt, akik azt a pénztárnál ki is fizették.

Ezt követően lépett oda a barát a vevőszolgálati pulthoz, hogy a garanciális papírt érvényesítse. Ez lett a veszte. Ugyanis az ott lévő biztonsági őrnek feltűnt, hogy a csomagoláson olyan áruvédelmi szalagpántolás van, amit már december óta nem használnak. Amikor kibontotta a csomagolást, akkor derült ki, hogy a dobozban egy LCD tv van. Ezt követően került kicserélésre a tv a radiátorra. Majd amikor az áruház biztonsági szolgálata a történteket visszanézte a kamera felvételeken, kiderült, hogy a bűncselekményben hárman vettek részt, és egyikük az áruház alkalmazottja. Ezt követően tettek feljelentést a rendőrségen.

A sárbogárdi nyomozók a fentiek alapján sikkasztás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves alkalmazottat, a 23 éves sárbogárdi élettársát, valamint a szintén 23 éves barátot is. A két férfi nem tett vallomást, míg a nő azt mondta, hogy ő az egészről nem tudott semmit, csak az élettársa barátját fuvarozta az üzlethez, illetve vásárolt egyéb dolgokat a boltban, miközben a két férfi beszélgetett. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!