Gyurkity Péter

Újabb LG és ZTE okostelefonok

Mindkét gyártó három új megoldást mutat be még az MWC elindulása előtt, miközben azt is megtudhattuk, hogy a korábban megszellőztetett példány nem a Samsung Galaxy S sorozat harmadik tagját takarja.

Az LG az L-sorozat telefonjairól rántotta le most a leplet, amely nem érte meglepetésként a szegmens iránt érdeklődő elemzőket és felhasználókat, hiszen a legkisebb testvérként megjelenő L3 esetleges debütálása már korábban felmerült egyes hírekben. Mindhárom változat egyszerre jelenik meg, lefedve a teljes piacot.


LG Optimus L sorozat: L3, L5 és L7

Az Optimus L3 a belépő szintű készülékek területén hódítana majd a maga 3,2 hüvelykes kijelzőjével, ehhez pedig Android Gingerbread, 240 x 320 pixel felbontás, valamint egy 3 megapixeles kamera társul. Az L5 már a mainstream kategória gyermeke, 4 hüvelykes kijelzővel és Android 4.0-val, nyilván magasabb felbontással, míg az L7 már kifejezetten csúcskategóriás termék, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel, szintén Android 4.0-val. Sajnos egyéb hardveres részletek, valamint a pontos megjelenés és várható ár egyelőre nem ismertek, mindössze annyi bizonyos, hogy mindhárom példány ugyanazon dizájnt kapja, fémes érzetet keltve.


ZTE Mimosa X

A ZTE az nVidiával közösen mutatja be a Mimosa X elnevezésű okostelefont, amely különösen ez utóbbi vállalat számára jelent mérföldkövet, hiszen első alkalommal egészíti ki Tegra 2 chipjüket egyazon készülékben egy saját modem (ez az Icera felvásárlásával vált lehetővé). 4,3 hüvelykes qHD-kijelző (960 x 540 pixel), HSPA+, 5 megapixeles kamera, valamint 4 GB-os belső tároló található a listán, A2DP Bluetooth és DLNA támogatással, iker mikrofonnal. A cég további két példányt is bemutatott, ezek közül a PF200 1,2 GHz-es chipet, 4,3 hüvelykes qHD-kijelzőt, 8 és 2 megapixeles kamerát, valamint LTE, UMTS, GSM, DLNA, MHL és NFC támogatást kap, az N910 listáján pedig 1,5 GHz-es chipet, 800 x 480 pixel felbontást, 5 megapixeles kamerát, illetve LTE FDD, CDMA és EVDO támogatást találunk.


ZTE PF200


ZTE N910

A Samsung háza táján is zajlanak az események, most azonban cáfoltak egy korábbi híresztelést, amely arról szólt, hogy a GT-i9300 esetleg a Galaxy S III okostelefont takarná. Nos, egy újabb hírmorzsa szerint a felbontás mindössze 1024 x 600 pixel lenne ezen a készüléken, ebből pedig többen azt a következtetést vonták le, hogy nyilván az eredeti értesülés a hamis, dacára annak, hogy a számozás nagyjából stimmelne. Az MWC alatt remélhetőleg itt is hivatalos megerősítésben lesz részünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MR007 #6
    Hát képzelj el a két csajszi helyett két macsó férfit. Jól kisminkelve vagy anélkül újítási téren.
  • finizlik #5
    Csak én unom hogy az összes telefont ilyen hülye picsákkal akarják eladni?

    Szerintem kurvára nem szépek a 12 kiló sminkjükkel
  • mflex #4
    Szépek az LG készülékek.
  • MR007 #3
  • nlght #2
    nem azért hívják a telókat optimusnak, mert átalakulnának sexrobottá vagy műpinává
  • MR007 #1
    Itt már kicsitt jobb az arány 3+2. Várom a folytatást.És jó volna már egy olyan teló is, ami méltán veszi fel a versenyt a csajszikkal, vagy csak megközelítőleg.