Alex

CES: Sony Cyber-shot kompaktok

A tavalyi CES kiállításon a Sony majd' az egész tavaszi/nyári kínálatát bemutatta, 11 fényképezőgépet. Idén mindössze négy új kompaktjuk van.

A 2011-es áradathoz képest idén csak négy átlagos terméket jelentettek be, és egyik sem nevezhető nagy durranásnak, csupán középszerű kompaktokról van szó. A W610, W620 és W630 és S5000 fényképezőgépekből a hivatalos sajtóanyag is csak a SteadyShot képstabilizáló rendszert említi, mely a többi gyártó ilyen technológiájához hasonlóan elmosódottság-mentes képeket biztosít kézből való fényképezés esetén vagy zoomoláskor. Ezek mellett van bennük 33 témamód a portrétól a szürkületi képekig és panorámamód, aminél a körbeforgatás közben felvett képsorozatot a gép automatikusan 360 fokos panorámaképpé illeszti össze. képesek 720p HD videófelvételre is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Az eltérések közöttük minimálisak: a W610 és a W620 14 megapixeles, a W630 16 megapixeles. Előbbieken 2,7 collos LCD, a W630-on már 3 collos hátsó kijelző van. Már januárban kaphatók lesznek féltucatnyi színben, áruk az Egyesült Államokban rendre 110, 120 és 150 dollár lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hapondragon #1
    Ebben az árkategóriában azért nehéz olyan nagyon látványosat fejleszteni, épp elég ha az egy évvel régebbi komolyabb modellekből megöröklik a hasznos fejleszéseket.