Napi Online

Rekordévet zárhatott idén a közösségi vásárlás

Az igen jól alakuló karácsonyi szezonnak köszönhetően az idei évre tervezett egymilliárd forintos forgalom felett zárja majd az évet a Bónusz Brigád.

A közösségi vásárlás igen jól alakult az idén, a kuponos értékesítés egyik legnagyobb szereplőjének a decemberi hónap rekordszintű forgalmat hozott mind a napi ajánlatok száma, mind a közel eladott 50 ezer bónusz alapján. A slágerajánlatok a karácsonyi szezonban az ajándékkártya mellett a különféle kényeztető, illetve élményjellegű szolgáltatások − többek között kozmetikai szolgáltatások, paintball, repülés vagy utazások, azon belül wellnessajánlatok − voltak.

A piac árérzékenysége érezhető, ugyanakkor a drágább termékek és szolgáltatások is kelendőek voltak. Jó példa erre, hogy több mint harmincan vásároltak meg egy közel negyedmillió forintba kerülő luxussíutat, de hamar elkapkodták a 200 ezer forintélt kínált Apple MacBook Air laptopokat is − mondta Heller Gábor, a Bónusz Brigád egyik alapítója. A Bónusz Brigád idén novemberben csatlakozott a Slevomat Group nemzetközi hálózatához, amely hét ország helyi közösségi vásárló oldalát foglalja magában. A Slevomat.cz által vezetett csoport regisztrált felhasználóinak száma meghaladja a 2 milliót, a hálózat 39 városban szolgálja ki ügyfeleit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!