SG.hu

Receptautomata nyílt Budakalászon

A múlt héten ünnepélyes keretek között átadásra került Budakalászon a Szintézis által -a GourmeTool közreműködésével- a Cora igényeire átalakított receptkioszk. A szoftver számos funkcióval bővült a korábbiakhoz képest.

A kiadott közlemény szerint a cél a vevők mindennapi életének megkönnyítése volt, mivel munka mellett a háziasszonyoknak nehézséget okoz kitalálni, hogy mit főzzenek és ehhez a bevásárlás lebonyolítása is nagy erőfeszítést jelentett mind ezidáig. A Receptkioszk receptje közül a Cora minden nap két receptet ajánl a vásárlóknak, melyeknek minden alapanyagát egy helyen megtalálhatják a budakalászi áruházban. A többi recept hozzávalóit is fellelhetik az áruházban, csak ez esetben nem egy helyen, de a bevásárló lista segítségével így sem feledkeznek meg semmiről.


A vevőknek nincs más dolguk, csak kiválasztani a megfelelő receptet, bevásárolni a hozzávalókat, otthon pedig követni a kinyomtatott receptet. A kezdő, rutintalan háziasszonyoknak sincs félnivalójuk, a cég honlapján Buday személyesen segít az elkészítésben, egyszerűen követhető, rövid videók formájában. A GourmeTool csapatának jóvoltából havonta megújuló receptekkel töltik fel a receptkioszkot, így mindig változatos lehetőségek közül választhatnak, akik gyakran használják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!