MTI

Százszor kell bocsánatot kérnie a Twitteren

A Twitter mikroblog közösségi portálon kell százszor bocsánatot kérnie egy férfinak Malajziában, mert megsértette egyik barátnőjének munkaadóját.

A döntést bíróság mondta ki a távol-keleti országban. A férfi még januárban azt írta a közösségi oldalra, hogy egy terhes barátnőjével rosszul bánnak munkahelyén. A cég be akarta perelni az üzengetőt, de végül bírósági megegyezéssel sikerült elkerülni a jogi viszálykodást. "Megszabták, hogy három nap alatt százszor bocsánatot kell kérnem a Twitteren" - mondta Fahmi Fadzil. Amennyiben eleget tesz, a férfi elkerülheti a további jogi hercehurcát.

A bíróság azért választotta a mikroblog-szolgáltatást a bocsánatkérés felületeként, mert a férfi nem engedhet meg magának újsághirdetést. Fadzil csütörtökön már meg is írta első bocsánatkérését. "Megsértettem a Blu Inc. Mediát és a Female Magazint. Személyzeti politikájukról szóló bejegyzéseim nem voltak helytállók. Visszavonom kijelentéseimet és bocsánatot kérek" - fogalmazott. A férfi úgy döntött, hogy 35 percentként jelentkezik a portálon egy-egy bocsánatkéréssel, így szombat estére letudhatja büntetését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #4
    Alapbol vizsgalatot kene inditani a ceg ellen...
  • zserrbo #3
    Van még olyan?
  • tatish #2
    Ctrl-c, Ctrl-v
  • bigjoe #1
    Ezt nem értem. Valószínűleg azért írta amit írt mert így gondolja. Hol a vélemény szabadság?