SG.hu

Forma-1-es tippjáték honlap indult

A 2011-es Forma-1-es szezon közeledtével új tippjáték indult, amelyen minden rajongó, vagy a Forma-1-es futamokat kedvelő sportbarát tippelhet a szerinte legesélyesebb befutókra.

Idén a Forma-1-es szezon a Bahreinben tapasztalható politikai helyzet miatt a tervezetthez képest csak két héttel később, a március 27-én megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjjal veszi kezdetét. Az interneten a szezon közeledtével új Forma 1-es tippjáték indult, ahol bárki tippelhet kedvenc pilótájára. A www.f1tippjatek.hu címen található weboldalon egy gyors regisztrációt követően meg kell tippelni, hogy ki lesz a szombati időmérő győztese, illetve a vasárnapi futamon mely pilóták fognak beérni az első tíz pozícióba. A helyes tippekkel a Forma-1-es pilótákhoz hasonlóan pontok gyűjthetők, az év során pedig ki fog alakulni a ranglista a játékban résztvevő játékosok között is. A legjobban tippelők nyereményekben részesülnek.

Az üzemeltetők elmondása alapján nem volt cél egy újabb hazai Forma-1-es híroldal létrehozása - hiszen ezek az információk több magyar nyelvű oldalról is beszerezhetők -, ugyanakkor mindenképpen egy gyorsan átlátható, könnyen játszható, mégis színvonalas tippjáték megalkotása volt végig az irányelv. A játékra regisztrálók a F1 Tippjáték Facebook csatornáján keresztül juthatnak a futamok kimenetelét befolyásolható hírekhez, információkhoz, a Forma 1 világában történő érdekességekhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sajtosnudli #2
    Mert ugye mindig annak szurkolunk aki elől van!
  • sajtosnudli #1
    Az a Kartekyan gyerek lesz a győztes!