Gyurkity Péter

Motorola Droid 3 - egyelőre képekben

Felbukkantak az első képek a népszerű Droid legújabb, 2011-es változatáról, amely rögtön több módosítást is elárul. A HTC háza táján újabb két készülékről derültek ki érdekes részletek.

Egyszerre jelentek meg az újabb hírek mindhárom okostelefonról, de talán kezdjük a Motorola fejlesztésével, hiszen a HTC néhány üdvöskéjéről már beszámoltunk a napokban, így a rivális megérdemel ennyit. Kétségtelen, hogy a Droid és a Droid 2 nagy népszerűségre tett szert, így a vásárlók részéről mindenképpen nagy érdeklődés várható az utód iránt.


Ez az utód, amely a Droid 3 nevet kapta, a most megjelent képek szerint a billentyűzet és a kijelző, valamint a burkolat terén is eltér az elődöktől. Először is a QWERTY-billentyűzet gombjai 5 sorban helyezkednek el a panelon, míg a család első két tagja esetében 4 sorról beszélhettünk. A kijelzőt illetően egy 4 hüvelykes qHD érintőképernyőről van szó, amely 960 x 540 pixel felbontást támogat (ez korábban 3,7 hüvelykes méretű volt, kisebb felbontással), míg a külsővel kapcsolatban annyit mondhatunk el, hogy még vékonyabb a készülék profilja, illetve annak oldalán HDMI és microUSB csatlakozó egyaránt megtalálható.

A HTC vonatkozásában egyszerre két készülékről is megjelentek hírek, elsőként a Pyramid elnevezésű okostelefonról, amelyet a hivatalos csatornákon keresztül továbbra is csend övez. Itt a jól értesültek 4,3 hüvelykes Super-LCD kijelzőről, 1,2 GHz-es processzorról, 768 MB memóriáról, 8 megapixeles hátoldali, valamint 1,3 megapixeles elülső kameráról beszélnek, ezt pedig a most megjelent renderképek alapján WiFi és Bluetooth egészíti majd ki, várhatóan Android 2.3 kíséretében, a T-Mobile USA kínálatában.

A másik új jövevény a Shooterlesz, amely a GLBenchmark saját tesztjében bukkant fel, a hírek szerint pedig a Sprint néhány napon belül hivatalosan is lerántja róla a leplet. A 960 x 540 felbontású kijelző mellett megemlítik az Android 2.3-at, az Adreno 220 grafikus vezérlőt (amely arra utal, hogy ikermagos Qualcomm chip kaphat helyet a készülékben), bár a további adatokat majd a hivatalos rajt során ismerhetjük csak meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dondore #3
    D2G-m van, sztem kimagaslo a minosege hw-ben, sw-t sajnos elrontottak a motoblur xarral, de erre van a kismillio hack rom. Torrent, telnet vidaman elmennek rajta.
    Alig varom ezt a kutyut :) Persze lehet varni kene az uj dualmagos 1.5Ghz-es snapdragonra, h mibe pakoljak majd bele!

    qwerty nelkul meg nem tudok elni...
  • lenox01 #2
    Arra ott van az Atrix.
  • knightbali #1
    Nem lenne rossz teló, csak az fránya qwerty ne lenne rajta.