MTI

Internetes oldal 62 sportág utánpótlás híreivel

Bemutatkozott az utanpotlassport.hu internetes oldal, amely 62 sportág korosztályos híreivel, eredményeivel és teljes adatbázisával várja az érdeklõdõket.

Bruckner Gábor, az oldalt üzemeltetõ Mediabook Kiadó ügyvezetõje a csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta, azért hozták létre a hazai médiában egyedülállónak számító honlapot, mert Magyarországon az utánpótlással eddig nagyon keveset foglalkoztak. "Nemcsak hírek, hanem háttéranyagok, versenyekrõl írt beszámolók is olvashatóak a portálon, valamint beágyazott videókat is rendszeresen töltünk az oldalra - fogalmazott Bruckner. - A honlap lényege, hogy a korosztályos sportolókkal érzékeltessük, fontos, amit csinálnak."

Az ügyvezetõ hozzátette, céljuk, hogy folyamatosan fejlesszék az eredetileg eredmények összegyûjtésére létrehozott oldalt. "Kiemelt figyelmet fordítunk az ifjúsági olimpiával és a paralimpiával kapcsolatos hírekre, valamint naponta frissül a címlapunk, s mind a 62 sportág szabályai elolvashatóak az oldalon" - mondta Bruckner.

Mura László, az utanpotlassport.hu szerkesztõségvezetõje hozzátette, az oldal mûködésében nagy szerepet kapnak a sportági szakszövetségek, amelyek mindegyikével igyekeznek kialakítani jó kapcsolatot, egyelõre a 25 fõs szerkesztõi gárdára vár a több mint 60 sportággal kapcsolatos információk begyûjtése. "Egyelõre túlterheltek vagyunk, de azt szeretnénk, ha a jövõben minden sportágnak egy-egy kapcsolattartója lenne részünkrõl - mondta Mura. - Nemcsak a fiatal sportolókat, de a végzõs újságírókat is szeretnénk segíteni, jelenleg is több utolsó éves diák kapott munkát nálunk."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az oldalnak jelenleg 1300 menüpontja van, s a tervek szerint a versenyekrõl a jövõben élõ közvetítés is lesz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!