SG.hu

Interneten akart telefont venni, ráfázott

A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettessel szemben csalás vétség gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint egy szerencsi férfi még az elmúlt év végén kinézett magának a világhálón egy hirdetési portálon egy nagy értékű mobiltelefont. Az ott megadott e-mail címen több alkalommal is levelet váltott a telefon gazdájával, majd amikor megegyeztek, a megadott számlaszámra átutalta a készülék árát. Csakhogy a telefon nem érkezett meg, így az ismert e-mail címen a férfi újra érdeklődött. Az üzenetekre néhány nap múlva azt a választ kapta az eladótól, hogy nem tartózkodott otthon, de már aznap reggel fel is adta a csomagot.

A postás azonban még mindig nem csengetett. Ekkor újabb üzenetváltásra került sor. Az eladó állította, ő elküldte a készüléket és értetlenkedett, miért nem érkezett még meg. Azt is megígérte, hogy továbbítja a vevőnek a feladóvényt. Azóta azonban sem a mobil, sem az igazolószelvény nem került a sértett birtokába. A rendőrség csalás gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hangulati #9
    ezert is pofazok folyamatosan a korrekt ellenorzes fontossagarol.
  • hangulati #8
    most telleg nem aze', hogy vedjem a csalokat, de az utolso evben kuldtem par csomagot, a cd-k rutinbol meg sem erkeznek, arra viszont kivancsi volnek, hova lesz a parom szulinapi- es kartacsonyi ajandeka. hozzafuznem, hogy a cd-ken sem volt jogserto adat. fizettem, csomagonkent atlag 30 dollart, aztan ennyi. persze ajanlva is lehet kuldeni, csak az kozel ketszer annyiba kerul. es igen, ez egy fontos hir. hiszen ilyesmi elo sem fordulhat. ha valaki nem hiszi, ismerek par embert, akivel ugyanez tortent.
  • dzsagon #7
    hát ez egy kurvafontos hir volt
  • purblind #6
    Én azt nem értem miért ismeretlen tettes ellen nyomoznak mikor van 1 bankszámlaszám.
  • Tetsuo #5
    En megertem. Legalabb itt is megprobalta. Sajnos nem hiszem hogy happy end lesz.
  • cikasz #4
    És ez hír? gyerekek nemá! :)
  • tatish #3
    Hol volt, hol nem volt. Volt egyszer egy fiatal srác akit érdekelt az elektronika, és ez a srác roppant kíváncsi volt arra hogy mi történik ha egy ledet bedug a 220ba, meg is tette. a led felrobbant a szemétől 1 centire sebet hagyván az arcán. Utána a gonosz lednek a maradványait kukába dobták büntetésül...
    A mese konklúziója : SOHA NE DUGDOSS (NEM ODAVALÓ) DOLGOKAT* A KONNEKTORBA,ÉS VADIDEGENNEK SOHA NE UTALGASS ELŐRE LÓVÉT !
    *ujjat, ledet, vasvillát, csavarhúzót, kábeldarabot, zsákvarrótűt, szöget...
  • JL666 #2
    nem, a szerkesztő azt hitte a blikkre postol....
  • NeverI #1
    Ez mi ez?
    talán az egyik szerkesztő benézte és most így névtelenül öntötte ki a szívét?
    nap mint nap történik ilyen, még sincs tele velük az sg...