MTI

Táblaszámítógép a gyöngyösi főiskola elsőéveseinek

Táblaszámítógépet ad a legjobb teljesítményt elérő, nappali tagozatra felvételiző diákoknak a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola - közölte az intézmény sajtószóvivője.

A készüléket a főiskola gazdaság- és társadalomtudományi karának államilag finanszírozott nappali alapképzéseire felvételiző és a legjobb eredményt felmutató száz elsőéves kapja meg - közölte Ocela Tibor. Mint elmondta, a mobil készülék rendkívül gyorsan jeleníti meg a lekért információkat, s alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően jelentős segítséget nyújthat a tanuláshoz.

Arról is beszámolt, hogy az intézmény többi hallgatója a főiskola segítségével extrakedvezményes bérleti vagy vásárlási konstrukcióval juthat hozzá a számítástechnikai eszközhöz. A gazdaság- és társadalomtudományi kar mellett természetierőforrás-gazdálkodási és vidékfejlesztési kart működtető intézményben mintegy 10 ezer hallgatót oktatnak. Közülük mintegy 5 ezren távoktatás keretében sajátítják el a diploma megszerzéséhez szükséges ismereteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lazsi #7
    Ezért IS rohad a felsőoktatás, mert ilyen lótifuti szar főiskolákba megy a pénz akik így szórják el mert amúgy épelméjű ember nem menne oda. Bezzeg nekem volt, hogy a műegyetemen dupla melót kellett csinálnom demonstrátorként szimpla pénzért, mert a tanszéken közölték, hogy nincs pénz.
    A rendszerváltás óta 4-5x-re nőtt a felsőoktatás létszáma. Kérdezem én minek? Aztán csodálkoznak, hogy annyi a diplomás munkanélküli.
    Helyben van az X nevű főiskola. Álláshirdetések a városomban: szükséges: angol, német, diploma kivéve X főiskola. Szóval a munkaadóknak is megvan a véleményük ezekről az intézményekről és képzésükről. Az egész arra jó hogy sógor-koma-rokonnak van biztos jól fizető állása a főiskoláknál, a képzetlen munkaerőpiacra alkalmatlan emberek meg 3-6 évvel később lesznek munkanélküliek egy seggtörlő papírral a kezükben.
  • Cat #6
    Ez csak azt mutatja, hogy marhára nem jelentkezik senki erre a szar szutyok főiskolára, és csak így tudnak elég jelentkezőt fogni, akik egy dologra jók: megkapják utána az állami támogatást. Aki ruhatáros akar lenni az jelentkezzen nyugodtan.
  • gombabácsi #5
    rongyrázás, totál felesleges hülyeség
  • GG #4
    Akkor már tudjuk hova folyik a felajánlott 1%...az Applehez :P
  • HarryProf #3
    Apple Ipad a főiskola honlapja szerint.
  • GG #2
    azért érdekelne a részletek is. Például hogy egy milyen gépet kaptak mert lehet hogy kaptak egy olcsó kínai epadet.
  • morden #1
    Károly Róbert Főiskola , hümm nem is tartozik az ismertebbek közé és 10k tanuló az nem semmi.