SG.hu

Hitelkártya és kedvezmények a Telenortól

MyCard néven a Telenor márkájával kibocsátott hitelkártyát jelentett be a mobilszolgáltató.

Az új megoldással az ügyfelek egyszerűbben használhatnak majd pénzügyi szolgáltatásokat, amihez egy hazai fejlesztésű mobil alkalmazást párosítanak. "Az okostelefonnal és Hipernettel rendelkező ügyfeleinknek szánt szolgáltatás egy hitelkártya és egy mobil alkalmazás, valamint különféle kedvezmények és előnyök rendkívül vonzó kombinációjára épül. ” – mutatott rá Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. A szolgáltatás kizárólagos pénzügyi szolgáltató partnere a Budapest Bank Zrt.

A bejelentés szerint a hitelkártya 1,5%-os készpénz-visszatérítést nyújt minden vásárlás után. Havidíja 550 forint, amely meghatározott kártyahasználat esetén nem kerül felszámításra. Szintén bejelentették a MyWallet-et, amely egy alkalmazásban egyesíti a Telenor mobilfizetési szolgáltatásait, jelenleg Androidon, és hamarosan iOS operációs rendszeren is elérhető lesz. Az ügyfelek regisztrálhatják az aktivált MyCard hitelkártyájukat az alkalmazásban, amely ezt követően több banki funkciót is kínál, pl. lehetővé teszi a MyCard tranzakciós adatainak ellenőrzését, POS és ATM tranzakciós limitek beállítását, valamint az adott napon még felhasználható összeg megtekintését.

A MasterPass szabványoknak megfelelő online áruházakban használható, továbbá hamarosan számlafizetésre is használható lesz és a Telenor kártyás ügyfelei egyenlegüket is feltölthetik az alkalmazás segítségével. A MyWallet nemcsak a MyCard hitelkártya-tulajdonosok, hanem minden Telenor ügyfél számára ingyenesen letölthető. Az év végéig a Telenor öt üzletében vehető igénybe a szolgáltatás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!