SG.hu

Biztosítás köthető a memóriakártyák helyreállítására

A Generali-csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító (EUB) bevezette a hazánkban újdonságnak számító "Flash Doktor" szolgáltatást, amely az elveszett adatok helyreállítására szolgál.

Magyarországon és a kontinens nagy részén az intenzív havazással és a fülfagyasztó hideggel beköszöntött a hamisítatlan tél és ezzel együtt a téli sportok szezonja is. A síléc, a snowboard és a korcsolya mellett elengedhetetlen útitárs lett a digitális fényképezőgép, valamint a kamera, amelyek segítségével még nagyon sokáig felidézhetjük a vakáció legszebb pillanatait. Azért, hogy emlékeink ne vesszenek a feledés, vagy a havas lejtők, szakadékok homályába, lehetőség van előre bebiztosítani a memóriakártyánkat is.

Meghibásodás vagy rongálódás esetén a Kürt Zrt. adatmentési szakemberei végzik el a flash-kártyával működő digitális fényképezőgépek, kamerák és mobiltelefonok adatmentését. Az eljárás biztosítás nélkül nagyon költséges - jellemzően 40 ezer forint -, ám ez megspórolható a "Flash Doktorral", ami három napra 500 Ft, egyhetes utazás esetén pedig 900 Ft biztosítási díjat jelent, cserébe a pótolhatatlan képek biztosan nem vesznek el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!