SG.hu

Holografikus találkozások a Cisco Expon

Magyarországon - és egyben a régiónkban is - elsőként a Cisco Expo színpadán láthatnak a nézők olyan virtuális, teljes életnagyságban folyó beszélgetést, amelyhez hasonlót évtizedekkel ezelőtt a Csillagok Háborújában ismerhettünk meg, akkor még fikcióként.

A holografikus kivetítés és a Cisco Telepresence technológia összekapcsolásával mára mindez a valóságban is működő műszaki megoldássá vált. Az újszerű megjelenítés és az intelligens hálózat párosítása a videó alapú kommunikáció jövőjét vetíti előre, mivel a színpadon "élőben" megjelenő munkatárssal tényleges, valós idejű beszélgetésre kerül sor a világ egy távoli pontjáról.

A Cisco Magyarország november 23-án és 24-én immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Cisco Expót, az év legnagyobb hálózati konferenciáját és kiállítását, az iparág szakembereinek és döntéshozóinak legjelentősebb hazai szakmai fórumát. Az idei konferencia mottója a határok nélküli együttműködés, amely egyszerre utal a korábbi technológiai határok megszűnésére, a szervezeti és földrajzi határok informatikai átjárhatóságára, valamint az informatika és az üzlet párbeszédére, amely új megvilágításba került a mindent érintő gazdasági válság miatt.

A Cisco Expo első, üzleti napjának a legfontosabb célja, hogy az IT szakemberek a döntéshozókkal közösen vitassák meg az informatikának és az informatikai hálózatoknak a szervezetek életében betöltött stratégiai szerepét. A konferencia második, technológiai napja a videó alapú együttműködést bemutató nyitóelőadást és demót követően négy szekcióban - adatközpontok/virtualizáció, alaphálózati technológiák, együttműködéses megoldások valamint szolgáltatói hálózatok - közel negyven előadással várja az érdeklődőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!