SG.hu

LTE-hálózatot avatott az Ericsson

Az Ericsson a MetroPCS Communications Inc. LTE (Long Term Evolution) hálózatának beindításával a Dallas/Fort Worth nagyvárosi területen vezető szerepre tör a mobil szélessávú és tartalomgazdag alkalmazások következő hullámának bevezetése terén.

A mai hálózatbeindítás révén a MetroPCS előfizetői a Dallas/Fort Worth nagyvárosi területen gyorsabb és hatékonyabb adat-, video-, kép és egyéb átvitelt élvezhetnek költséghatékonyabb módon. A hálózat támogatja a MetroPCS költségstruktúráját, miközben mobil szélessávú szolgáltatásokat kínál. A cég sajtóközleménye szerint a hálózat kiépítésének részeként az Ericsson egyedi gyors telepítési megoldást dolgozott ki a MetroPCS részére, amely segítségével jelentős mértékben újra felhasználható a már meglévő infrastruktúra.

Az Ericsson végpont-végpont LTE/EPC megoldást kínál a MetroPCS Communications vállalat részére a Dallas/Fort Worth nagyvárosi területen. Az LTE kínálta sebesség révén tovább javul a felhasználói élmény az út közben igénybe vett internet, online játékok, közösségi média portálok elérése és video streaming terén. Az Ericsson a világ első LTE-hálózatát 2009-ben indította be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!