SG.hu

15 perc alatt kész egy Blu-ray lemez

A Verbatim új Blu-ray korongja 25 GB tárolókapacitást, és 6-szoros sebeséggel írható tele.

A Blu-ray adathordozók egyre vonzóbb alternatívát kínálnak az archiválás és adatrögzítés terén - otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt. A Verbatim új BD-R 25GB 6x nyomtatható Blu-Ray lemezén tartósan tárolható nagy mennyiségű adat vagy multimédiás anyag. A lemez nemcsak ötször nagyobb kapacitást kínál, mint a DVD-R lemezek, de a cég sajtóközleménye szerint hosszú élettartamú adattárolást garantál. A társaság BD-R 6x és BD-R DL lemezeinél új fejlesztésű MABL adatrögzítő réteget alkalmaz. A szabadalmazott technológia a cég sajtóközleménye szerint hosszú archiválási élettartamot és kiváló olvashatóságot biztosít lejátszáskor. (A cég élettartam garanciát nyújt.)


A Hard Coat technológia - egy speciális karcmentes réteg - megóvja a lemezt a karcolódástól, az ujjlenyomatoktól és a portól. Megírása kevesebb mint 15 percet vesz igénybe, felülete pedig tintasugaras nyomtatóval a belső gyűrűig teljes egészében (22-117 mm) nyomtatható. A BD-R 25GB 6x Blu-ray lemez 1850 Ft-tól elérhető, 1 db-os csomagolásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #6
    Persze, több port köt meg a polcon ugyanannyi terabájt ilyenből, mint HDD-ből... :D
    Kb annyi előnye van amúgy, hogy ha 1 lemez behal, akkor csak 1 filmlet vesztettél, míg ha a terás vinyód hal meg, akkor kicsit többet.
  • cateran #5
    Hmm teszem azt WD My Passport kulso hdd sorozat...akkora kb mint 1 okostelefon,500Gb es 20k huf korul van az ara(£60 kornyeken,az 1 teras £100,a 250Gb-os £40 korul van..)Nem beszelve arrol,hogy 15 perc alatt kisse tobbet lehet rairni mint 25Gb...
    Ezek a lemezek komolyan alternativak valamire is?
  • hopp #4
    Szóval 18500 forintért kapok 250GB tárhelyet. Ennyiért inkább veszek egy 1.5TB-os vinyót..
  • sanyicks #3
    még mindig nagyon nagyon gyenge, ennyiért 123 gigányi verbatim dvd-t veszek...
  • cloud.strife #2
    1850 ft....... hmmm

    Amint lehet berendelve...... :D
  • Tetsuo #1
    Elettartam garancia? Az nem is rossz. ;)